reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czuje się przeokropnie pierwszy raz w życiu się tak zawiodłam i niewiem czy nie rzucić już tych starań widocznie mi nie jest pisane macierzyństwo
Kochana, rozumiem Cię, ale sama wiesz, że w IUI statystyki nie są jakieś super. Już tyle lat się staracie, że musi być jakaś ukryta przyczyna. Co mówi Twój lekarz?

reklama
Wiem że statystyki są do d...upy ale ja już nie wiem co mam zrobić żeby się udało
Lekarz mówi że wszystko ze mną ok i on niewidzi przyczyny dlaczego się nie udaje
On mówi że ok 35% niepłodności nie ma wyjaśnionej przyczyny
I to napewno ja jestem w tych niewyjaśnionych 35%
Kochana, rozumiem Cię, ale sama wiesz, że w IUI statystyki nie są jakieś super. Już tyle lat się staracie, że musi być jakaś ukryta przyczyna. Co mówi Twój lekarz?

Do góry