Ja w to nie wierze ale faktycznie to musialby być cud nad cuda zwlaszcza ze zas mnie pobolewa brzuch a z nerwow az mi niedobrze. Wynika ma być kole 15A ja jednak czuje że ty zobaczysz pozytywną betę.
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
To napisz odrazu jak będą wyniki
Ja w to nie wierze ale faktycznie to musialby być cud nad cuda zwlaszcza ze zas mnie pobolewa brzuch a z nerwow az mi niedobrze. Wynika ma być kole 15
Napisze napewno ❤To napisz odrazu jak będą wyniki
Lena3386
Żadnej porażki nie znioslam tak jak tej od 4 siedzę i płacze...
Ale nie wolno się poddawać będę próbować dalej a za was trzymam dalej kciuki.
Tak mi przykro, domyślam się co czujesz, ściskam mocno [emoji10]
Lena3386
Ja w to nie wierze ale faktycznie to musialby być cud nad cuda zwlaszcza ze zas mnie pobolewa brzuch a z nerwow az mi niedobrze. Wynika ma być kole 15
Trzymam mocno kciuki, dawaj znać koniecznie!!! żebyśmy mogły cieszyć się razem z Tobą
kolor nadzieji
Czuje się przeokropnie pierwszy raz w życiu się tak zawiodłam i niewiem czy nie rzucić już tych starań widocznie mi nie jest pisane macierzyństwo
Tak mi przykro, domyślam się co czujesz, ściskam mocno [emoji10]
Dam na pewnoTrzymam mocno kciuki, dawaj znać koniecznie!!! żebyśmy mogły cieszyć się razem z Tobą
Kochana bedzie dobrze musi być. Teraz strasznie boli ale przyjda nowe nadzieje kiedyś musi sie nasz los odmienić. Trzymaj sie Kochana jak cos pisz. Ściskam mocno.Czuje się przeokropnie pierwszy raz w życiu się tak zawiodłam i niewiem czy nie rzucić już tych starań widocznie mi nie jest pisane macierzyństwo
Ka.2606
Kochana, rozumiem Cię, ale sama wiesz, że w IUI statystyki nie są jakieś super. Już tyle lat się staracie, że musi być jakaś ukryta przyczyna. Co mówi Twój lekarz?Czuje się przeokropnie pierwszy raz w życiu się tak zawiodłam i niewiem czy nie rzucić już tych starań widocznie mi nie jest pisane macierzyństwo
reklama
kolor nadzieji
Wiem że statystyki są do d...upy ale ja już nie wiem co mam zrobić żeby się udało
Lekarz mówi że wszystko ze mną ok i on niewidzi przyczyny dlaczego się nie udaje
On mówi że ok 35% niepłodności nie ma wyjaśnionej przyczyny
I to napewno ja jestem w tych niewyjaśnionych 35%
Lekarz mówi że wszystko ze mną ok i on niewidzi przyczyny dlaczego się nie udaje
On mówi że ok 35% niepłodności nie ma wyjaśnionej przyczyny
I to napewno ja jestem w tych niewyjaśnionych 35%
Kochana, rozumiem Cię, ale sama wiesz, że w IUI statystyki nie są jakieś super. Już tyle lat się staracie, że musi być jakaś ukryta przyczyna. Co mówi Twój lekarz?
Podziel się: