Masz jakieś objawy?Dziś jest 14 dni po iui owu była 14 a @/ ma przyjść koło 31 ale lekarz mi mówił że 29-30 mogę już testować tzn iść na betę ale ja bym chyba jednak wolała najpierw zrobić test w domu
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
No piersi mnie bolą ale zawsze tak mam przed okresem i brzuch mnie dziś mocniej boli od rana i myślałam że @ dziś przyjdzie ale jeszcze nie ma i się zastanawiam dlaczego ten brzuch tak boli
Masz jakieś objawy?
Evelyn1919
Poczekaj do rana i jak nie przyjdzie @ zrob test. Powodzenia
No piersi mnie bolą ale zawsze tak mam przed okresem i brzuch mnie dziś mocniej boli od rana i myślałam że @ dziś przyjdzie ale jeszcze nie ma i się zastanawiam dlaczego ten brzuch tak boli
Trzymam kciuki ❤❤❤No piersi mnie bolą ale zawsze tak mam przed okresem i brzuch mnie dziś mocniej boli od rana i myślałam że @ dziś przyjdzie ale jeszcze nie ma i się zastanawiam dlaczego ten brzuch tak boli
kolor nadzieji
Tak też pomyślałam żeby zrobić ale boje się bieli vizira
Poczekaj do rana i jak nie przyjdzie @ zrob test. Powodzenia
Evelyn1919
Wiem co czujesz, ja mam tak miesiac w miesiac, jak @ nie przyjdzie na czas juz siedze w toalecie i robie sikanca i zawsze to rozczarowanie... ale w koncu MUSI byc innym wynik.
Tak też pomyślałam żeby zrobić ale boje się bieli vizira
Artemida90
Dziś jest 14 dni po iui owu była 14 a @/ ma przyjść koło 31 ale lekarz mi mówił że 29-30 mogę już testować tzn iść na betę ale ja bym chyba jednak wolała najpierw zrobić test w domu
No to już test można zrobić nawet teraz, jak jest ciaza to wyjdzie
kolor nadzieji
No właśnie najgorsze to rozczarowanie
Wiem co czujesz, ja mam tak miesiac w miesiac, jak @ nie przyjdzie na czas juz siedze w toalecie i robie sikanca i zawsze to rozczarowanie... ale w koncu MUSI byc innym wynik.
kolor nadzieji
To już poczekam do jutra
No to już test można zrobić nawet teraz, jak jest ciaza to wyjdzie
reklama
Artemida90
To już poczekam do jutra
Czekam na rezultat [emoji4]
Podziel się: