kolor nadzieji
Fanka BB :)
Jutro jak zrobię to odrazu wam napisze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro jak zrobię to odrazu wam napisze
Trzymam mocnoWłaśnie wyszłam coś się ruszyło endometrium z 5 na 6 i jeden pęcherzyk z 10 na 13. Kolejny monitoring w środę, trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki za dwie kreseczkiJutro jak zrobię to odrazu wam napisze
Nawet nie chce myslec wczoraj strasznie brzuch mnie bolal potem przeszlo dzis rano troche pobolewal a teraz juz spokoj. Proboje sie nastawic na 2 iui. Za Ciebie trzymam kciuki dawal od razu znać@Tolka20 Kochana a jak tam u ciebie?
A Ty kiedy test?Nawet nie chce myslec wczoraj strasznie brzuch mnie bolal potem przeszlo dzis rano troche pobolewal a teraz juz spokoj. Proboje sie nastawic na 2 iui. Za Ciebie trzymam kciuki dawal od razu znać
Wlasnie nie wiem dzis wedlug uiu jutro lub 30 wedlug owu 31\1. Nie wiem czy wytrzymam do 31A Ty kiedy test?
Nawet nie chce myslec wczoraj strasznie brzuch mnie bolal potem przeszlo dzis rano troche pobolewal a teraz juz spokoj. Proboje sie nastawic na 2 iui. Za Ciebie trzymam kciuki dawal od razu znać
Ja sie zastanawiam czy nie isc na bete chyba w 14 dzien po iui powinna wyjsv juz wiarygodnie?To masz podobnie do mnie ja już chyba nie wytrzymam i jutro zrobię test co będzie to będzie.