reklama
Dziewczyny masakra....dziś byłam na usg mam 12dc i pęcherzyk 12mm. W środę idę na usg
Oj troche maly ale najwazniejsze by sie powiekszał . trzymam kciuki za kolejne usgDziewczyny masakra....dziś byłam na usg mam 12dc i pęcherzyk 12mm. W środę idę na usg
Evelyn1919
Fanka BB :)
[emoji110][emoji110][emoji110] czekamy w srode na wiesciWłaśnie wyszłam coś się ruszyłoendometrium z 5 na 6 i jeden pęcherzyk z 10 na 13. Kolejny monitoring w środę, trzymajcie kciuki
A stymulacje miałaś? Ja przy wcześniejszych iui miałam gonalem. W ostatnim cyklu nie zareagowała na gonal więc miałam dolozony mensinorm75
Dziewczyny masakra....dziś byłam na usg mam 12dc i pęcherzyk 12mm. W środę idę na usg
Miałam. Przez 5 dni brałam clarzole po 2 tabletkiA stymulacje miałaś? Ja przy wcześniejszych iui miałam gonalem. W ostatnim cyklu nie zareagowała na gonal więc miałam dolozony mensinorm75
Może warto zmienić
Miałam. Przez 5 dni brałam clarzole po 2 tabletki
Myślę że przy następnym cyklu pewnie lekarz mi coś innego przepiszeMoże warto zmienić
reklama
madzialena_baby
Fanka BB :)
Niestety jeśli patrzeć na statystyki to szału nie ma, ale Twojej przyjaciółce się poszczęściło i to podwójnie więc jak widać nie można się poddawaćJa mam ogromne nadzieje co do IUI choć wiem jakie są statystyki ale moja przyjaciółka zaszła już przy pierwszym podejściu do IUI dziś ma cudowne roczne bliźniaki [emoji4]
Podziel się: