reklama
Dziewczyny masakra....dziś byłam na usg mam 12dc i pęcherzyk 12mm. W środę idę na usg
Oj troche maly ale najwazniejsze by sie powiekszał . trzymam kciuki za kolejne usgDziewczyny masakra....dziś byłam na usg mam 12dc i pęcherzyk 12mm. W środę idę na usg
Evelyn1919
Fanka BB :)
[emoji110][emoji110][emoji110] czekamy w srode na wiesciWłaśnie wyszłam coś się ruszyło endometrium z 5 na 6 i jeden pęcherzyk z 10 na 13. Kolejny monitoring w środę, trzymajcie kciuki
A stymulacje miałaś? Ja przy wcześniejszych iui miałam gonalem. W ostatnim cyklu nie zareagowała na gonal więc miałam dolozony mensinorm75
Dziewczyny masakra....dziś byłam na usg mam 12dc i pęcherzyk 12mm. W środę idę na usg
Miałam. Przez 5 dni brałam clarzole po 2 tabletkiA stymulacje miałaś? Ja przy wcześniejszych iui miałam gonalem. W ostatnim cyklu nie zareagowała na gonal więc miałam dolozony mensinorm75
Może warto zmienić
Miałam. Przez 5 dni brałam clarzole po 2 tabletki
Myślę że przy następnym cyklu pewnie lekarz mi coś innego przepiszeMoże warto zmienić
reklama
madzialena_baby
Fanka BB :)
Niestety jeśli patrzeć na statystyki to szału nie ma, ale Twojej przyjaciółce się poszczęściło i to podwójnie więc jak widać nie można się poddawać i jest nadzieja, że każda z nas znajdzie się w gronie szczęśliwych mamJa mam ogromne nadzieje co do IUI choć wiem jakie są statystyki ale moja przyjaciółka zaszła już przy pierwszym podejściu do IUI dziś ma cudowne roczne bliźniaki [emoji4]
Podziel się: