Dajesz nadziejeJa też czułam że zbliża się @ a test był pozytywny
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Oj nie wydaje mi sie[emoji38]
Nic nie odczuwasz, wydaje Ci się [emoji16]
Lena3386
To na prawdę długie także pęcherzyk moze być taki w tym czasie myślę, że urośnie, a jesli sytuacja się powtórzy to pogadaj z lekarzem żeby dał Ci coś lepszego czy zmienił leki. Ja już też tracę cierpliwość kolejny cykl i d*pa (naturalne staranie) teraz czekam na wyniki badań przed pierwszą IUI i już się doczekać nie mogę mam nadzieje, że ta metoda pomoże bo naturalnie jak widać nie jest nam pisane, a moja koleżanka zaszła w trzecim mc starań .. nie którzy mają szczęście...
Ja mam ogromne nadzieje co do IUI choć wiem jakie są statystyki ale moja przyjaciółka zaszła już przy pierwszym podejściu do IUI dziś ma cudowne roczne bliźniaki [emoji4]
Lena3386
Hej ja mam zamiar w tym tygodniu ale już odczuwam zbliżającą się @[emoji12]
Czekamy z niecierpliwością i trzymamy mocno kciuki bo każda dobra wiadomość to nadzieja dla nas wszystkich ze tez nam się uda. A którego testujesz? Dobrze pamietam ze pisałam coś o 30 ?
kolor nadzieji
U mnie niestety nici ból podbrzusza się coraz bardziej rozkręca zaraz przyjdzie wredna @. Więc wniosek taki że szykuje się do 2 iui.
kolor nadzieji
Miałam 30 albo 31 ale od kilku dni straciłam nadzieję a dziś to już totalnie.Czekamy z niecierpliwością i trzymamy mocno kciuki bo każda dobra wiadomość to nadzieja dla nas wszystkich ze tez nam się uda. A którego testujesz? Dobrze pamietam ze pisałam coś o 30 ?
Lena3386
U mnie niestety nici ból podbrzusza się coraz bardziej rozkręca zaraz przyjdzie wredna @. Więc wniosek taki że szykuje się do 2 iui.
Poczekaj jeszcze nie przyszła tak? Moja koleżanka miała bóle takie zwiastujące @ przez cała ciąże co miesiąc, wiec najwyraźniej tak może być. Dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja.
kolor nadzieji
No nie przyszła ale mimo to wiem że nic z tego.
Poczekaj jeszcze nie przyszła tak? Moja koleżanka miała bóle takie zwiastujące @ przez cała ciąże co miesiąc, wiec najwyraźniej tak może być. Dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja.
Lena3386
No nie przyszła ale mimo to wiem że nic z tego.
Odzywaj się koniecznie, a ja w takim razie będę dobrej myśli za Ciebie
Sama jestem dziś podekscytowana bo mam za godzinkę kolejny monitoring. Mam nadzieje ze coś się ruszyło i urosły te moje pecherzyki troszkę .
reklama
kolor nadzieji
Dzięki[emoji8] trzymam kciuki[emoji110]
Odzywaj się koniecznie, a ja w takim razie będę dobrej myśli za Ciebie
Sama jestem dziś podekscytowana bo mam za godzinkę kolejny monitoring. Mam nadzieje ze coś się ruszyło i urosły te moje pecherzyki troszkę .
Podziel się: