reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To na prawdę długie także pęcherzyk moze być taki w tym czasie myślę, że urośnie, a jesli sytuacja się powtórzy to pogadaj z lekarzem żeby dał Ci coś lepszego czy zmienił leki. Ja już też tracę cierpliwość kolejny cykl i d*pa (naturalne staranie) teraz czekam na wyniki badań przed pierwszą IUI i już się doczekać nie mogę mam nadzieje, że ta metoda pomoże bo naturalnie jak widać nie jest nam pisane, a moja koleżanka zaszła w trzecim mc starań .. nie którzy mają szczęście...

Ja mam ogromne nadzieje co do IUI choć wiem jakie są statystyki ale moja przyjaciółka zaszła już przy pierwszym podejściu do IUI dziś ma cudowne roczne bliźniaki [emoji4]

U mnie niestety nici ból podbrzusza się coraz bardziej rozkręca zaraz przyjdzie wredna @. Więc wniosek taki że szykuje się do 2 iui.

Poczekaj jeszcze nie przyszła tak? Moja koleżanka miała bóle takie zwiastujące @ przez cała ciąże co miesiąc, wiec najwyraźniej tak może być. Dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja.

reklama
Do góry