Ja mam to samo strasznie sie boję porazki i wszystkich emocji temu towarzyszących ale tez mysle ze nic z tego nie bedzie choc wiadomo dałabym wszystko by było innaczejNo z tymi bliźniakami to u ciebie możliwe bo oba pęcherzyki ci ładnie pękły[emoji846] ale ja chyba za bardzo się nakręcam w tym cyklu. W żadnym się tak nienastawialam i później przy @ tak tego rozczarowania nie przeżywałam a w tym cyklu może być to trudne i bolesne jeśli się nie uda a czuje podświadomie że jednak się nie uda bo niby jakim prawem by miało być inaczej. Eh co za życie.
reklama
@kolor nadzieji kiedy bedziesz testować. Bo niby po 14 dniach ale od iui czy od owulacji? Bo ja nie wiem czy do 3 wytrzymam bedziesz szla na krew czy sikańca
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Mi lekarz mówił że można już 2 tygodnie od iui( czyli 28.10) ale powiedział że jeśli nie dostanę @ to mogę 29-30.10 ale jesli nie dostanę @ to zatestuje 30-31 (o ile wytrzymam) najpierw zrobię sikanca jeśli wyjdzie negatyw to poczekam do 2.11 i znowu zrobię sikanca a jeśli na pierwszym wyjdzie 2 kreski to zrobię betę.
@kolor nadzieji kiedy bedziesz testować. Bo niby po 14 dniach ale od iui czy od owulacji? Bo ja nie wiem czy do 3 wytrzymam bedziesz szla na krew czy sikańca
Evelyn1919
Ja po pierwszej IUI tez sie mocno nastawialam. Robilam plany itp oczywiscie porazka, tylko ta z tych wszystkich 24 bolała najbardziej. Teraz obiecuje sobie ze w ogolne nie bede sie nastawiala i grzecznie poczkeam 2 tyg na wynik, ale watpie zeby tak bylo.No z tymi bliźniakami to u ciebie możliwe bo oba pęcherzyki ci ładnie pękły[emoji846] ale ja chyba za bardzo się nakręcam w tym cyklu. W żadnym się tak nienastawialam i później przy @ tak tego rozczarowania nie przeżywałam a w tym cyklu może być to trudne i bolesne jeśli się nie uda a czuje podświadomie że jednak się nie uda bo niby jakim prawem by miało być inaczej. Eh co za życie.
kolor nadzieji
Ja też staram się grzecznie czekać ale to nie takie latwe
Ja po pierwszej IUI tez sie mocno nastawialam. Robilam plany itp oczywiscie porazka, tylko ta z tych wszystkich 24 bolała najbardziej. Teraz obiecuje sobie ze w ogolne nie bede sie nastawiala i grzecznie poczkeam 2 tyg na wynik, ale watpie zeby tak bylo.
Evelyn1919
Wiem, wiem latwo sie mowi... Jak mi teraz nie wyjdzie to przejde grzecznie przez te 6 IUI i poczekam na in vitro.Ja też staram się grzecznie czekać ale to nie takie latwe
kolor nadzieji
Aż 6 iui? Mój gin mi mówił że on zaleca 3 bo później już niema sensu na pieniądze naciągać i trzeba próbować czegoś innego
Wiem, wiem latwo sie mowi... Jak mi teraz nie wyjdzie to przejde grzecznie przez te 6 IUI i poczekam na in vitro.
Evelyn1919
Ja lecze sie w Holandii takze wszystko mam refundowane no i taka jest procedura. Chyba ze wyskoczy inny problem to wtedy od razu in vitroAż 6 iui? Mój gin mi mówił że on zaleca 3 bo później już niema sensu na pieniądze naciągać i trzeba próbować czegoś innego
Ja mam taki sam zamiar...grzecznie poczekać☺ może nam się to udaJa po pierwszej IUI tez sie mocno nastawialam. Robilam plany itp oczywiscie porazka, tylko ta z tych wszystkich 24 bolała najbardziej. Teraz obiecuje sobie ze w ogolne nie bede sie nastawiala i grzecznie poczkeam 2 tyg na wynik, ale watpie zeby tak bylo.
reklama
Mój też zaplanował 3Aż 6 iui? Mój gin mi mówił że on zaleca 3 bo później już niema sensu na pieniądze naciągać i trzeba próbować czegoś innego
Podziel się: