reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Co ja bym dała żeby po 7 latach niepowodzeń zobaczyć 2 kreski albo pozytywną betę
emoji28.png
Kurcze brzuch mnie zaczął boleć tak jak na początku @ a to dopiero 18dc[emoji17]
Może to dobry znak☺ może coś dobrego zaczyna sie dziać. Nie nakrecaj się. Musi być dobrze.

To niekoniecznie jest oznaka niepowodzenia. W pierwszej ciazy tez mnie strasznie brzuch bolal. Nawet polecialam po tampony do sklepu. No ale wtedy sie nie przydaly :)
To mam nadzieję że u mnie też tak bedzie.
Może to dobry znak[emoji5] może coś dobrego zaczyna sie dziać. Nie nakrecaj się. Musi być dobrze.
Poczekam może przestanie bolec. Oby to coś dobrego choć na implantację to zdecydowanie za wcześnie.

reklama
Do góry