No cgyba że tak ☺Ja lecze sie w Holandii takze wszystko mam refundowane no i taka jest procedura. Chyba ze wyskoczy inny problem to wtedy od razu in vitro
reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
To tam inne procedury z jednej strony dobrze bo tak naprawdę nie wiesz za którą iui się uda a teraz miałaś która?
Ja lecze sie w Holandii takze wszystko mam refundowane no i taka jest procedura. Chyba ze wyskoczy inny problem to wtedy od razu in vitro
kolor nadzieji
Zobaczymy za którą wyjdzie i czy wyjdzie.[emoji6]
Mój też zaplanował 3
Nusimy sie Kochana trzymać wspilnej wersji. Że 1❤❤❤❤Zobaczymy za którą wyjdzie i czy wyjdzie.[emoji6]
kolor nadzieji
Co ja bym dała żeby po 7 latach niepowodzeń zobaczyć 2 kreski albo pozytywną betę[emoji28]
Nusimy sie Kochana trzymać wspilnej wersji. Że 1[emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
kolor nadzieji
Kurcze brzuch mnie zaczął boleć tak jak na początku @ a to dopiero 18dc[emoji17]
Evelyn1919
To niekoniecznie jest oznaka niepowodzenia. W pierwszej ciazy tez mnie strasznie brzuch bolal. Nawet polecialam po tampony do sklepu. No ale wtedy sie nie przydalyKurcze brzuch mnie zaczął boleć tak jak na początku @ a to dopiero 18dc[emoji17]
Co ja bym dała żeby po 7 latach niepowodzeń zobaczyć 2 kreski albo pozytywną betę
Może to dobry znak☺ może coś dobrego zaczyna sie dziać. Nie nakrecaj się. Musi być dobrze.Kurcze brzuch mnie zaczął boleć tak jak na początku @ a to dopiero 18dc[emoji17]
kolor nadzieji
To mam nadzieję że u mnie też tak bedzie.To niekoniecznie jest oznaka niepowodzenia. W pierwszej ciazy tez mnie strasznie brzuch bolal. Nawet polecialam po tampony do sklepu. No ale wtedy sie nie przydaly
Poczekam może przestanie bolec. Oby to coś dobrego choć na implantację to zdecydowanie za wcześnie.Może to dobry znak[emoji5] może coś dobrego zaczyna sie dziać. Nie nakrecaj się. Musi być dobrze.
reklama
Evelyn1919
Dopiero pierwszaTo tam inne procedury z jednej strony dobrze bo tak naprawdę nie wiesz za którą iui się uda a teraz miałaś która?
Podziel się: