Evelyn1919
Fanka BB :)
Dopiero pierwszaTo tam inne procedury z jednej strony dobrze bo tak naprawdę nie wiesz za którą iui się uda a teraz miałaś która?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopiero pierwszaTo tam inne procedury z jednej strony dobrze bo tak naprawdę nie wiesz za którą iui się uda a teraz miałaś która?
Dopiero pierwsza
No ja juz po tym razem w 9dc wyhodowalam jeden pecherzyk az 18 mm no i dwa mniejsze 13 i 12 mm. W srode IUI.11, Ty będziesz pierwsza to daj znać ☺
Super. Trzymam mocno kciuki❤dawaj znac jak będziesz po.No ja juz po tym razem w 9dc wyhodowalam jeden pecherzyk az 18 mm no i dwa mniejsze 13 i 12 mm. W srode IUI.
Super trzymam mocno kciuki.No ja juz po tym razem w 9dc wyhodowalam jeden pecherzyk az 18 mm no i dwa mniejsze 13 i 12 mm. W srode IUI.
@kolor nadzieji jak sie czujesz? Bóle mineły?
No ja juz po tym razem w 9dc wyhodowalam jeden pecherzyk az 18 mm no i dwa mniejsze 13 i 12 mm. W srode IUI.
Mnie zas wczoraj jajniki kłuły. A dzis póki co ok ale strasznie podenerwowana jestemTak pobolalo jakiś czas i przeszlo. Dopiero wstałam i narazie nic nie czuję zobaczymy co przyniesie dzień[emoji3526] a jak tam u ciebie?
W takim razie w środę wszystkie mocno trzymamy kciuki ja w piątek mam dopiero 9 dc i monitoring martwię się jak tym razem te moje pecherzyki będą rosłyNo ja juz po tym razem w 9dc wyhodowalam jeden pecherzyk az 18 mm no i dwa mniejsze 13 i 12 mm. W srode IUI.