Trzymam mocno kciukiTak my już po wizycie. Udalo nam sie wczesniej wejść. Oba pęcherzyki pekly. W dniu IUI okazalo sie że mialu 20 i 25 . Teraz pozostalo czekać tylko na szczęśliwe zakonczenie po 2 tygodniach oczekiwań na rezultat nawet boje sie myśleć że bedzie że może być innaczej ...
reklama
@Evelyn1919 co u Ciebie ? Bo Ty jakoś przede mną testowałaś...startujesz od nowa?
DziekiZaciskam kciuki
Ja 2 tabletki lamety raz dziennie 2-6dcDziewczyny jakie bierzecie tabletki na stymulacje owulacji i w jakich dawkach. Ja dziś byłam na usg bo dostałam @ i lekarz chciał sprawdzić czy jest czysto w jajnikach. Dostałam Clarzole od 3dc i mam brać przez 5 dni po 2 tabletki.
Ostatnia edycja:
DziekiTrzymam mocno kciuki
Evelyn1919
Fanka BB :)
Dokladnie, w poniedzialek pierwsze usg drugiej proby. Tym razem dostalam wieksza dawke ovaleap, mam tylko nadzieje ze nie bede miala hiperstymulacji.@Evelyn1919 co u Ciebie ? Bo Ty jakoś przede mną testowałaś...startujesz od nowa?
No to idziemy podobnie ☺Dokladnie, w poniedzialek pierwsze usg drugiej proby. Tym razem dostalam wieksza dawke ovaleap, mam tylko nadzieje ze nie bede miala hiperstymulacji.
Evelyn1919
Kiedy zaczynasz monitoring ?No to idziemy podobnie ☺
Breath_less
Ja akurat najpierw dostawałam clostyberg 3-7 d.c po 1 tabl a później brałam Aromek tak samoDziewczyny jakie bierzecie tabletki na stymulacje owulacji i w jakich dawkach. Ja dziś byłam na usg bo dostałam @ i lekarz chciał sprawdzić czy jest czysto w jajnikach. Dostałam Clarzole od 3dc i mam brać przez 5 dni po 2 tabletki.
reklama
Evelyn1919
Ja wstrzykuje ovaleap 87.5 pozniej 36h przed iui ovitrelle a pozniej przez 14 dni progesteron 3x2 dopochwowoDziewczyny jakie bierzecie tabletki na stymulacje owulacji i w jakich dawkach. Ja dziś byłam na usg bo dostałam @ i lekarz chciał sprawdzić czy jest czysto w jajnikach. Dostałam Clarzole od 3dc i mam brać przez 5 dni po 2 tabletki.
Podziel się: