reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Spokojnie ja też miałam pierwsza i było dobrze bezboleśnie i jestem pełna nadziei. Mój mąż tak pół godz przed oddaniem nasienia wypił mocną kawę żeby podrasować żołnierzyki i mialy powera bo pod mikroskopem się pięknie ruszały[emoji6] trzymam za ciebie kciuki i koniecznie daj znać już po[emoji4] a za dwa tygodnie razem będziemy odbierać pozytywne bety[emoji847]
Dzieki. Dam na pewno znać i mam nadzieje ze bedziemy razem sie cieszyć.

reklama
Tak bylam wczoraj odrazu. Endometrium nadal rozbudowane. Szyjka zamknięta. Mam jutro powtórzyć HCG i wtedy bedzie wiadimo czy odstawić leki.
Modlę się żeby to był błąd laboratorium, ale nadzieja mnie piwoli opuszcza.: (
Trzymam kciuki by to tylko błąd laboratorium a takie rzeczy tez niestety sie zdarzaja. Trzymaj sie. Buziaki

To coś długo nie pękają, co? [emoji4]
Hm...wczoraj wieczorem mialam zastrzyk. Dziś IUI uwazasz ze przed IUI powinny juz byc pęknięty? Lekarz ktory dzis robił IUI powiedzial ze to ze nie pekly jeszcze jak najbardziej ok a najwazniejsze by pekly do czwartku. Ale powiedz prosze co Ty myslisz bo zaczynam sie stresowac czy czasem za szybko nie byla IUI zrobiona

reklama
Hm...wczoraj wieczorem mialam zastrzyk. Dziś IUI uwazasz ze przed IUI powinny juz byc pęknięty? Lekarz ktory dzis robił IUI powiedzial ze to ze nie pekly jeszcze jak najbardziej ok a najwazniejsze by pekly do czwartku. Ale powiedz prosze co Ty myslisz bo zaczynam sie stresowac czy czasem za szybko nie byla IUI zrobiona
Aaaa ok, bo zrozumiałam, że zastrzyk miałaś przedwczoraj [emoji4] tak, to myślę, ze ok... Też mam mieć iui w przyszłym tygodniu i zaczynam się denerwować jak to zgrać. Ile ma pęcherzyk jak się daje zastrzyk?

Do góry