reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej jestem już po zabiegu iui pęcherzyki miałam dwa po 20mm jeszcze nie pękły w ciągu 4 godz powinny żołnierzyki też dobre ładnie się ruszały od jutra luteinka i długie 2 tyyyyygodnie niewiedzy. Jutro rano jeszcze podjadę zobaczyć czy ładnie pękło. Jestem z jednej strony podekscytowana a z drugiej boje się porażki. Eh wszystko siedzi w głowie[emoji17]

reklama
Hej jestem już po zabiegu iui pęcherzyki miałam dwa po 20mm jeszcze nie pękły w ciągu 4 godz powinny żołnierzyki też dobre ładnie się ruszały od jutra luteinka i długie 2 tyyyyygodnie niewiedzy. Jutro rano jeszcze podjadę zobaczyć czy ładnie pękło. Jestem z jednej strony podekscytowana a z drugiej boje się porażki. Eh wszystko siedzi w głowie[emoji17]
Trzymam kciuki✊✊✊

Trzymam kciuki [emoji8] dostałaś coś na pęknięcie?

Witam wczoraj bylam na usg podgladowym w prawym jajniku 2 pecherzyli jeden mniejszy drugi większy IUI rozpisane dzis na 18. Wczoraj wieczorem zastrzyk Ovitrale. Strasznie sie denerwuje. To nasza pierwsza proba. Jakies rady?

reklama
Spokojnie ja też miałam pierwsza i było dobrze bezboleśnie i jestem pełna nadziei. Mój mąż tak pół godz przed oddaniem nasienia wypił mocną kawę żeby podrasować żołnierzyki i mialy powera bo pod mikroskopem się pięknie ruszały[emoji6] trzymam za ciebie kciuki i koniecznie daj znać już po[emoji4] a za dwa tygodnie razem będziemy odbierać pozytywne bety[emoji847]
Witam wczoraj bylam na usg podgladowym w prawym jajniku 2 pecherzyli jeden mniejszy drugi większy IUI rozpisane dzis na 18. Wczoraj wieczorem zastrzyk Ovitrale. Strasznie sie denerwuje. To nasza pierwsza proba. Jakies rady?

Do góry