kolor nadzieji
Fanka BB :)
Tak mi przykro[emoji17] ściskam mocno.
Czyli zaraz po wszystkim HCG spadlo już do 30; (((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli zaraz po wszystkim HCG spadlo już do 30; (((
Przykro miCzyli zaraz po wszystkim HCG spadlo już do 30; (((
to takie niesprawiedliwe....Czyli zaraz po wszystkim HCG spadlo już do 30; (((
Daj koniecznie znać jak po becie. Mocno trzymam kciuki by się udalo .Idę jutro na betę, to będzie 12 dzień po IUI.
To moja czwarta inseminacja i ostatnia...
Trzecia nie była do końca wykorzystana stąd mój upór na 4 próbę...
Minęły już 3 lata.. słyszałam tyle o in vitro i nigdy nie myślałam ze w naszym przypadku dla tego dojdzie... póki co wszystkie wyniki super, wykryta wrogość śluzu u mnie , reszta ok, wyniki męża tez dobre..lekarz cały czas powtarza, ze jeśli to by była tylko wrogość to IUI by się udała... teraz coraz częściej powtarza słowo niepłodność idiopatyczna
Trzymam kciuki daj jutro znac jak wynik obys byla naszym promyczkiem nadziei ze warto byc wytwalymIdę jutro na betę, to będzie 12 dzień po IUI.
Minęły już 3 lata.. słyszałam tyle o in vitro i nigdy nie myślałam ze w naszym przypadku dla tego dojdzie... póki co wszystkie wyniki super, wykryta wrogość śluzu u mnie , reszta ok, wyniki męża tez dobre..lekarz cały czas powtarza, ze jeśli to by była tylko wrogość to IUI by się udała... teraz coraz częściej powtarza słowo niepłodność idiopatyczna
Mam nadzieję, że w Twoim przypadku będzie do 4 razy sztuka [emoji8]Idę jutro na betę, to będzie 12 dzień po IUI.
A czy któraś z Was szykuje się na jakieś testowanko w najbliższym czasie ?