reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niedziekuje trochę się stresuje[emoji846] rano wzięłam zastrzyk z ovitrelle i oby pęcherzyki pękły na czas choć niewiem czy powinno się robić na pękniętych czy nie. Ciekawe jak będzie i mnie.
Ja też właśnie nie wiem...ja miałam robiona iui na 19mm pęcherzu. Z tego co czytam to każda ma inaczej. Zobaczymy☺ u mnie może dlatego tak bo ja mam już 4 letnią córcie(trzy miesiące staran i się udało naturalnie) a teraz no to innego wyjścia nie mamy bo mąż jest po nowotworze i ja miałam iui z mrożonego nasienia☺
Trzeba być dobrej myśli❤

Jestem dobrej myśli ja w piątek miałam dwa pęcherzyki 18 i 16 więc do jutra jeszcze podrosną tzn podrosną do momentu pęknięcia który niewiem w której godz bedzie[emoji846] ale pamiętam że niedawno w akurat 11albo 12dc miałam pęcherzyk 22 więc jutro w dniu iui też powinien być koło 20 i 22 bo to będzie 12 DC.
Ja też właśnie nie wiem...ja miałam robiona iui na 19mm pęcherzu. Z tego co czytam to każda ma inaczej. Zobaczymy[emoji5] u mnie może dlatego tak bo ja mam już 4 letnią córcie(trzy miesiące staran i się udało naturalnie) a teraz no to innego wyjścia nie mamy bo mąż jest po nowotworze i ja miałam iui z mrożonego nasienia[emoji5]
Trzeba być dobrej myśli[emoji173]

Tylko ja mam cykl powyżej 30dni

Nie ważne jak długie masz cykle tylko ile dni po owulacji. Bo np możesz mieć owu w 10dc i np fazę lutealna tez 14dni i wtedy cykle są 24dniowe a również możesz mieć owu w 20dc i fazę 14dni to wtedy cykle 34dniowe. Wszystko zależy od tego kiedy jest owu plus 2 tyg na fazę poowulacyjna i to jest termin okresu.

reklama
Do góry