reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Na rynku sa teraz wina bezalkoholowe [emoji846] przetestowałam kilka podczas karmienia piersia i sa całkiem smaczne. W Auchan spory wybór. Nawet w rossmanie jest, ale tam ma 0.5% takze o ile podczas starań ok , to w ciąży juz odpada.
Jeśli chodzi o zwiekszenie endo to pamietajcie, ze jak najbardziej wino, orzechy cos tam pomoga, ale głównie chodzi o po prostu zdrowa diete, warzywa z wysokim indeksem, owoce czerwone (malina, borowka, truskawka) pelnoziatniste pieczywo, kasze, ryby najlepiej tłuste jak łosoś, orzechy, migdały, avokado, szpinak itp. I przede wszystkim unikamy słodyczy (w tym słodzonych napoi) przenicy , konserwantow itp.
No i papierosow, ale to chyba kazdy zdaje sobie sprawe.
Mi w klinice mowili ze bardzo wazna jest suplementacja wit D
Ja dodatkowo brałam C, E, koenzym Q10, acard.

Moja byla stymulowana. Teraz bede nalegala na usg przed czy pecherzyki pekly i czy maja odpowiednia wielkosc. Ja ovitrelle wstrzykiwalam przy pecherzykach, ktore dzien wczesniej mialy ok 18mm wiec pewnie nie podrosly.
Ja miałam pęcherz prawie 19mm w ten sam dzień miałam |U| nie brałam nic na pęknięcie pęcherza i usg też nie miałam żeby sprawdzić czy pękł w ogóle. 2 dni po |U| test owulacyjny pokazał 2 kreski kolejnego dnia miałam straszny ból prawego jajnika(i w nim też był pęcherz) od kilku dni boli mnie brzuch jak na okres.

Ja miałam pęcherz prawie 19mm w ten sam dzień miałam |U| nie brałam nic na pęknięcie pęcherza i usg też nie miałam żeby sprawdzić czy pękł w ogóle. 2 dni po |U| test owulacyjny pokazał 2 kreski kolejnego dnia miałam straszny ból prawego jajnika(i w nim też był pęcherz) od kilku dni boli mnie brzuch jak na okres.
W pierwszej ciazy mialam wszystkie objawy okresowe ale wtedy nie przyszedl ;) Ja tez sie nie zastosowalam do zalecen dziewczyn dot naturalnej poprawki. W tym cyklu bd poprawiala codziennie :)

reklama
Do góry