reklama
kolor nadzieji
Fanka BB :)
Póki nie ma @ to zawsze jest nadzieja a to że nie ma objawów to wcale nie musi wskazywać na brak ciąży. Także trzymam kciuki za wysoka betę[emoji110][emoji3526] ty jutro beta a ja pierwsze iui[emoji847]
Tylko ja mam cykl powyżej 30dni
27 dc 13 dzien po |U|
Mam nadzieję zobaczymy jutro ☺Póki nie ma @ to zawsze jest nadzieja a to że nie ma objawów to wcale nie musi wskazywać na brak ciąży. Także trzymam kciuki za wysoka betę[emoji110][emoji3526] ty jutro beta a ja pierwsze iui[emoji847]
W takim razie trzymam za Ciebie kciuki
kolor nadzieji
Niedziekuje trochę się stresuje[emoji846] rano wzięłam zastrzyk z ovitrelle i oby pęcherzyki pękły na czas choć niewiem czy powinno się robić na pękniętych czy nie. Ciekawe jak będzie i mnie.
Mam nadzieję zobaczymy jutro [emoji5]
W takim razie trzymam za Ciebie kciuki
Ja też właśnie nie wiem...ja miałam robiona iui na 19mm pęcherzu. Z tego co czytam to każda ma inaczej. Zobaczymy☺ u mnie może dlatego tak bo ja mam już 4 letnią córcie(trzy miesiące staran i się udało naturalnie) a teraz no to innego wyjścia nie mamy bo mąż jest po nowotworze i ja miałam iui z mrożonego nasienia☺Niedziekuje trochę się stresuje[emoji846] rano wzięłam zastrzyk z ovitrelle i oby pęcherzyki pękły na czas choć niewiem czy powinno się robić na pękniętych czy nie. Ciekawe jak będzie i mnie.
Trzeba być dobrej myśli❤
kolor nadzieji
Jestem dobrej myśli ja w piątek miałam dwa pęcherzyki 18 i 16 więc do jutra jeszcze podrosną tzn podrosną do momentu pęknięcia który niewiem w której godz bedzie[emoji846] ale pamiętam że niedawno w akurat 11albo 12dc miałam pęcherzyk 22 więc jutro w dniu iui też powinien być koło 20 i 22 bo to będzie 12 DC.
Ja też właśnie nie wiem...ja miałam robiona iui na 19mm pęcherzu. Z tego co czytam to każda ma inaczej. Zobaczymy[emoji5] u mnie może dlatego tak bo ja mam już 4 letnią córcie(trzy miesiące staran i się udało naturalnie) a teraz no to innego wyjścia nie mamy bo mąż jest po nowotworze i ja miałam iui z mrożonego nasienia[emoji5]
Trzeba być dobrej myśli[emoji173]
Artemida90
Tylko ja mam cykl powyżej 30dni
Nie ważne jak długie masz cykle tylko ile dni po owulacji. Bo np możesz mieć owu w 10dc i np fazę lutealna tez 14dni i wtedy cykle są 24dniowe a również możesz mieć owu w 20dc i fazę 14dni to wtedy cykle 34dniowe. Wszystko zależy od tego kiedy jest owu plus 2 tyg na fazę poowulacyjna i to jest termin okresu.
Evelyn1919
Ja przez to ze mi pecherzyki slabo rosly mialam bardzo dluga 1 faze, IUI mialam zrobiona w 19dc i tak z cyklu 30-31 dni ten mial 35. Wiec tak naprawde niewazne ile dni ma cykl wazne w ktorym dniu byla owu i po niej po 14 dniach pojawia sie @. Mam nadzieje ze u Ciebie sie nie pojawiTylko ja mam cykl powyżej 30dni
reklama
Alkalalka82
Ja miałam zawsze na pękniętych.Niedziekuje trochę się stresuje[emoji846] rano wzięłam zastrzyk z ovitrelle i oby pęcherzyki pękły na czas choć niewiem czy powinno się robić na pękniętych czy nie. Ciekawe jak będzie i mnie.
Podziel się: