reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niedziekuje trochę się stresuje[emoji846] rano wzięłam zastrzyk z ovitrelle i oby pęcherzyki pękły na czas choć niewiem czy powinno się robić na pękniętych czy nie. Ciekawe jak będzie i mnie.
Ja też właśnie nie wiem...ja miałam robiona iui na 19mm pęcherzu. Z tego co czytam to każda ma inaczej. Zobaczymy☺ u mnie może dlatego tak bo ja mam już 4 letnią córcie(trzy miesiące staran i się udało naturalnie) a teraz no to innego wyjścia nie mamy bo mąż jest po nowotworze i ja miałam iui z mrożonego nasienia☺
Trzeba być dobrej myśli❤

Jestem dobrej myśli ja w piątek miałam dwa pęcherzyki 18 i 16 więc do jutra jeszcze podrosną tzn podrosną do momentu pęknięcia który niewiem w której godz bedzie[emoji846] ale pamiętam że niedawno w akurat 11albo 12dc miałam pęcherzyk 22 więc jutro w dniu iui też powinien być koło 20 i 22 bo to będzie 12 DC.
Ja też właśnie nie wiem...ja miałam robiona iui na 19mm pęcherzu. Z tego co czytam to każda ma inaczej. Zobaczymy[emoji5] u mnie może dlatego tak bo ja mam już 4 letnią córcie(trzy miesiące staran i się udało naturalnie) a teraz no to innego wyjścia nie mamy bo mąż jest po nowotworze i ja miałam iui z mrożonego nasienia[emoji5]
Trzeba być dobrej myśli[emoji173]

Tylko ja mam cykl powyżej 30dni

Nie ważne jak długie masz cykle tylko ile dni po owulacji. Bo np możesz mieć owu w 10dc i np fazę lutealna tez 14dni i wtedy cykle są 24dniowe a również możesz mieć owu w 20dc i fazę 14dni to wtedy cykle 34dniowe. Wszystko zależy od tego kiedy jest owu plus 2 tyg na fazę poowulacyjna i to jest termin okresu.

reklama
Do góry