kolor nadzieji
Fanka BB :)
Dziękuję na migdały się skuszę[emoji847]
Migdały podobno pomagają[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Migdały podobno pomagają[emoji4]
Moja też pierwsza na naturalnym cyklu. Beta w poniedziałek[emoji5] aż się boję
Moja byla stymulowana. Teraz bede nalegala na usg przed czy pecherzyki pekly i czy maja odpowiednia wielkosc. Ja ovitrelle wstrzykiwalam przy pecherzykach, ktore dzien wczesniej mialy ok 18mm wiec pewnie nie podrosly.Moja też pierwsza na naturalnym cyklu. Beta w poniedziałek☺ aż się boję
Ja miałam pęcherz prawie 19mm w ten sam dzień miałam |U| nie brałam nic na pęknięcie pęcherza i usg też nie miałam żeby sprawdzić czy pękł w ogóle. 2 dni po |U| test owulacyjny pokazał 2 kreski kolejnego dnia miałam straszny ból prawego jajnika(i w nim też był pęcherz) od kilku dni boli mnie brzuch jak na okres.Moja byla stymulowana. Teraz bede nalegala na usg przed czy pecherzyki pekly i czy maja odpowiednia wielkosc. Ja ovitrelle wstrzykiwalam przy pecherzykach, ktore dzien wczesniej mialy ok 18mm wiec pewnie nie podrosly.
W pierwszej ciazy mialam wszystkie objawy okresowe ale wtedy nie przyszedl Ja tez sie nie zastosowalam do zalecen dziewczyn dot naturalnej poprawki. W tym cyklu bd poprawiala codziennieJa miałam pęcherz prawie 19mm w ten sam dzień miałam |U| nie brałam nic na pęknięcie pęcherza i usg też nie miałam żeby sprawdzić czy pękł w ogóle. 2 dni po |U| test owulacyjny pokazał 2 kreski kolejnego dnia miałam straszny ból prawego jajnika(i w nim też był pęcherz) od kilku dni boli mnie brzuch jak na okres.
Czuję że nic z tego nie będzie, jutro idę na betę a objawów brak
27 dc 13 dzien po |U|A który masz DC?