reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Tzn. Taka próbka była mi podana. W samym oddanym materiale było 25 m/ml. Reszta ok. My mamy problem z uplynnieniem nasienia. 2 dzień po IUI a ja już bym chciała test robić...

A no to zmienia postać rzeczy.

To czekanie jest najgorsze.. ale nie ma wyjścia, trzeba poczekać.
Ps. Nie testuj wcześniej niż 12dpo bo szkoda testów i nerwów x

@żabciaaa ja też będę trzymać za Ciebie kciuki! A może zdecydujecie się na jeszcze jedną iui? Oby wszystko Ci się ułożyło, życzę Ci dużo siły ♡
@Zapata dziękuję za wsparcie, może i bym się zdecydowała na jeszcze jedną IUI ale niestety badania które były do zabiegów potrzebne własnie mi się kończą, nie da już rady żeby zahaczyły mi o kolejny cykl, a były zbyt kosztowne żeby je powtarzać skoro 3 razy zakończyły się niepowodzeniem... :unsure:

Cześć Dziewczyny, widzę że się dzieje. Gratuluję pozytywnego testu!
u mnie póki co beta rośnie- dziś już ponad 3000. póki co jeszcze podchodzimy na spokojnie, staram się za bardzo nie cieszyć. Czekamy na usg, które potwierdzi zarodek. a potem będę się stresowala dalej ;)

Cześć Dziewczyny, widzę że się dzieje. Gratuluję pozytywnego testu!
u mnie póki co beta rośnie- dziś już ponad 3000. póki co jeszcze podchodzimy na spokojnie, staram się za bardzo nie cieszyć. Czekamy na usg, które potwierdzi zarodek. a potem będę się stresowala dalej ;)

Chciałabym mieć taki stres [emoji13]
Narazie tylko stres przed testowaniem bo zostało 2-3dni do @ [emoji18]

reklama
Hej, czy są tutaj jeszcze dziewczyny które były rok temu?
Pozmienialo się coś u Was?
Kompletnie nie miałam czasu na forum bo było moje wesele ale niestety ciąży nadal brak.
Nie pamiętam którą to z Was był co miała podobną sytuację do mojej czyli że wszystko było ok A ciąży nadal brak, udało się Tobie ?

Do góry