reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Widać II kreskę[emoji173]
Witajcie.
Staramy się z mężem o dziecko. Niestety musieliśmy się zdecydować na inseminacje. Dzisiaj był termin robienia testu i wyszło takie coś jak poniżej. Co sądzicie? Czy jestem w ciąży, czy mam złudne nadzieje? Oba testy robione przed chwilą i odczytane w czasie wskazanym na ulotce.

reklama
Badanie krwi zrobię, nawet we własnym zakresie :) a co do nasienia - właśnie problem w tym, że mąż jest w pełni zdrowy, nie pali, nie pije (znaczy pije, ale raczej przy okazjach). 3 razy robiliśmy wszystkie badania. Miejmy nadzieje, że faktycznie będzie w końcu dzidzia :D

Widać II kreski [emoji16] gratulacje!!
W którym dniu cyklu zrobiłaś test?

Witajcie.
Staramy się z mężem o dziecko. Niestety musieliśmy się zdecydować na inseminacje. Dzisiaj był termin robienia testu i wyszło takie coś jak poniżej. Co sądzicie? Czy jestem w ciąży, czy mam złudne nadzieje? Oba testy robione przed chwilą i odczytane w czasie wskazanym na ulotce.

@White_Angel wyraźnie widać, że jest druga kreska!! Gratuluję:) Ale koniecznie zrób sobie test z krwi i powtórz go po 2 dniach, żeby mieć jakiś ogląd czy wszystko jest ok, do 11 września jeszcze duuzo czasu.

Kurczę nie wiem, sama jestem ciekawa. My mieliśmy 12m/ml i lekarka mówiła ze trochę słabo ale jyz powyżej 5m/ml robią IUI [emoji51]
Tzn. Taka próbka była mi podana. W samym oddanym materiale było 25 m/ml. Reszta ok. My mamy problem z uplynnieniem nasienia. 2 dzień po IUI a ja już bym chciała test robić...

Ile IUI już mieliście ?? Niby do 6 jest ok a później tylko IVF
To było 4 iui. I ja też tak wlasnie myślę o max 6 i jak się nie uda to koniec tematu. No ale teraz i tak przynajmniej 1 cykl na pusto, bo kaskę musimy zebrać. Najgorsze, że tez te wszystkie badania będziemy musieli powtórzyć, bo do września ważne:hmm:

reklama
Do góry