reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zatestowałam już skororo świt prawie 12 dni po iui... i biel Test jakis z rossmanna o czulosci powyzej 10 (cokolwiek to znaczy), więc chyba lipa Wczoraj wieczorem już jakieś delikatne brudzenie, więc:crazy: Jeszcze powtórzę w pn rano dla pewności i odstawię luteinę jeśli wcześniej @ się nie rozkręci (zawsze pomimo luteiny się rozkręcała)

Dopóki @ nie ma jest szansa, ale skoro jesteś pewna co do owulacji to chyba już by testy wychodziły. Próbowaliście naturalnie tez?

reklama
Dopóki @ nie ma jest szansa, ale skoro jesteś pewna co do owulacji to chyba już by testy wychodziły. Próbowaliście naturalnie tez?
Przed owu nie... żeby armii nie osłabić...
Tak na 1000% to co do owu nie jestem pewna, no ale pt, sb, nd czułam kłócie i ciągnięcie w jajnikach. W pn, czyli w dzien iui już w zasadzie nic. Powiedzialam o tym gin przed iui i ona powiedziala, że jeśli tam uważam to mogę do iui nie podchodzić... bo jeśli na usg wyjdą pęcherzyki w trakcie pękania to ona nie będzie w stanie ocenić czy jajo zistało uwolnione przed chwilą, wczoraj czy też dopiero za kilka godzin:dry: No i na usg faktycznie pęcherzyki miały już nieregularny kształt... więc gin sugerowała że by próbowała, no więc spróbowałam... skoro już wczesniej 1300zeta poszlo na wizyty i stymulacje... Ale tylko utwierdzilam się w braku zaufania do gina, który nieraz zastępuje moją ginkę, bo ona zaczynając moją stymulację w tym cyklu kazala brac bemfolę co 2gi dzien a w kolejnym tyg stymulacji gdy byl on, to kazal juz zastrzyki robic codziennie... po co tak poganial, żeby w pt stwierdzic ze pęcherzyki mają 17 i 19 mm... w sb na zabieg bylo za wczesnie a nd klinika nieczynna :crazy:

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane
Powiedzcie mi bo w sumie już sama nie wiem co to się znów dzieje . Myślałam że znam swój organizm. 8 dni temu miałam owulacje wiem że ja miałam bo strasznie mnie bolało podbrzusze i na zmianę raz lewy raz prawy jajnik co mnie dziwi.
Przytulalam się z mężem dwa dni przed owu dlatego że niestety maz od 2 lat ciągle w delegacji :( zmierzając do sedna od 2 dni boli mnie podbrzusze jak na @ w dole pleców jak bym co najmniej w kamieniolomach pracowała i ta dziwna konsystencja śluzu gesty i biały
Także już nic z tego nie rozumiem
Przepraszam za tak dlugi post.

A jestes pewna ze byla owulacja wtedy? miewalas juz monitoring?
U mnie jak wystepuje bol jajnikow, glowy, mam mdlisci. To 24 h pozniej jest owu. Wiem bo zawsxe potwierdzona monitoringiem.

A jestes pewna ze byla owulacja wtedy? miewalas juz monitoring?
U mnie jak wystepuje bol jajnikow, glowy, mam mdlisci. To 24 h pozniej jest owu. Wiem bo zawsxe potwierdzona monitoringiem.
Tak ja biorę lamette od 3 dc przez 5 dni po 2 dziennie jestem już po 1 nie udanej iui teraz nie przystąpiliśmy bo brak funduszy:(

reklama
Do góry