Alkalalka82
Fanka BB :)
Peknietych.
Właśnie boli inaczej jak na owulacje.
Właśnie boli inaczej jak na owulacje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przed owu nie... żeby armii nie osłabić...
Tak na 1000% to co do owu nie jestem pewna, no ale pt, sb, nd czułam kłócie i ciągnięcie w jajnikach. W pn, czyli w dzien iui już w zasadzie nic. Powiedzialam o tym gin przed iui i ona powiedziala, że jeśli tam uważam to mogę do iui nie podchodzić... bo jeśli na usg wyjdą pęcherzyki w trakcie pękania to ona nie będzie w stanie ocenić czy jajo zistało uwolnione przed chwilą, wczoraj czy też dopiero za kilka godzin No i na usg faktycznie pęcherzyki miały już nieregularny kształt... więc gin sugerowała że by próbowała, no więc spróbowałam... skoro już wczesniej 1300zeta poszlo na wizyty i stymulacje... Ale tylko utwierdzilam się w braku zaufania do gina, który nieraz zastępuje moją ginkę, bo ona zaczynając moją stymulację w tym cyklu kazala brac bemfolę co 2gi dzien a w kolejnym tyg stymulacji gdy byl on, to kazal juz zastrzyki robic codziennie... po co tak poganial, żeby w pt stwierdzic ze pęcherzyki mają 17 i 19 mm... w sb na zabieg bylo za wczesnie a nd klinika nieczynna
Nieee... pęcherzyki mialy 17 i 19 mm w piątek... Dopiero w sobotę wieczorem był ovitrelle i w poniedzialek o 11 rano iui. Ale obawiam się, że owu była w weekend niestety i w pn było już "po ptokach"No to szkoda bo w takim razie szanse są nikłe. Chyba ze owulacja była w niedziele to na spokojnie mogło się udać.
Dziwi mnie ze lekarz chciał robić zabieg na tak małych pęcherzykach, ja nie osiągnie min 20mm to się nie podaje nawet ovitrelle. Mi pękają przy 26 dopiero i to bez względu czy na clo czy bez clo cykl.
Nieee... pęcherzyki mialy 17 i 19 mm w piątek... Dopiero w sobotę wieczorem był ovitrelle i w poniedzialek o 11 rano iui. Ale obawiam się, że owu była w weekend niestety i w pn było już "po ptokach"
No niestety nie. Dziś 2 tyg od iui. Powtórzyłam dziś z rana test dla pewności i biało. Luteiny w sumie już wczoraj nie bralam i czekam aż to dziwne brudzenie się rozkręciMyśle ze nie powinnaś się denerwować, były 2 pecherzyki i mogły pęknąć w różnych odstępach czasu!! Oby było trafione i zatopione [emoji1364][emoji1364]
Gdyby ktoś zastanawiał się co u nas... Zobacz załącznik 1010117
Melduję wynik bety - 135
@Dzoannna co u Ciebie?
Niiiic nudy
Genetyka na nfz mamy odwiedzic i N androloga po zrobieniu badania cos z chromatyna i test z kwasem hialuronowym. Wizyta w pazdzierniku. Powolutku...a u Ciebie? [emoji8]
No niestety nie. Dziś 2 tyg od iui. Powtórzyłam dziś z rana test dla pewności i biało. Luteiny w sumie już wczoraj nie bralam i czekam aż to dziwne brudzenie się rozkręci