Madzia9211
Zaciekawiona BB
Objawy ciąży i okresu są takie same [emoji4]
Aż mi się lepiej zrobiło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Objawy ciąży i okresu są takie same [emoji4]
3mam kciuki ! :-)Aż mi się lepiej zrobiło
Jutro mąż ma badania nasienia.
Swoimi odczuciami się wg nie sugeruj one są w cały świat zwłaszcza jak się staramy zrób bete I będzie wszystko jasne , trzymam kciuki żeby byłam pięknaTo pięknie ja nie wiem czy jest sens u mnie robić betę bo czuje się jakbym zaraz miała dostać @ choć termin @ mam na 15go
Swoimi odczuciami się wg nie sugeruj one są w cały świat zwłaszcza jak się staramy zrób bete I będzie wszystko jasne , trzymam kciuki żeby byłam piękna
Walcz kochana warto <3Hej dziewczyny poszłam jednak dziś na betę bo od rana się fatalnie czuję jakby mnie jakiś wirus złapał dziś 13d od iui i niestety porażka
Pisałam do lekarza powiedział że nic niestety z tego już nie będzie że 13 d po iui już powinna być chociaż słaba a nic nie ma niestety.
Kolejny cykl w plecy czekam na @ i podejście nr 2 do iui będzie