reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny, ja wypatruje okresu. W sobotę ostatnia tabletka duphastonu na wywołanie okresu dziś 59dc, wczoraj miałam mega dużo energii a dziś ledwo żyje. Głowa boli i mi niedobrze, no już dawno tak nie miałam. Ostatni raz z kilkanaście lat temu jak miałam migreny.
Mam nadzieje ze przestanie bo ciezki tydzień mnie czeka w pracy a temperatura ma dojść do 38stopni

Ja tez raczej na wylocie. Spóźnia mi się okres od ubiegłego pt. Wczoraj 1 plamka brąz i dziś tez. Sciaga mi macice.Rozkręca się,ale jakoś dziwnie. Zobaczymy.

Dziś już w Polsce. Tunezja super ...a u nas przywitał mnie deszcz :-) odpoczęłam na całego i teraz ...no właśnie co dalej ;-) myślę żeby powaznie potraktować dietę z Akademii Płodności (polecam poczytać i oglądać webinaria)cuda dzieją się za sprawą diety. Mysle, ze to lepsze niż powrót do hormonów sztucznych.czy któraś z Was stosowała dietę dziewczyn z Akademii ? A może zna ten blog :-)

Hej dziewczyny, ja wypatruje okresu. W sobotę ostatnia tabletka duphastonu na wywołanie okresu dziś 59dc, wczoraj miałam mega dużo energii a dziś ledwo żyje. Głowa boli i mi niedobrze, no już dawno tak nie miałam. Ostatni raz z kilkanaście lat temu jak miałam migreny.
Mam nadzieje ze przestanie bo ciezki tydzień mnie czeka w pracy a temperatura ma dojść do 38stopni
Wszystko to szalona pogoda ...lipiec jak dotąd zimny,wiec może nie zwali takich upałów ...miejmy nadzieję ;-)

Wszystko to szalona pogoda ...lipiec jak dotąd zimny,wiec może nie zwali takich upałów ...miejmy nadzieję ;-)

Niestety holandia jest zmienna, w tym tygodniu było chłodno ok 17 a ten a nadchodzący tydzień zapowiada się gorący, plus do tego mury mojej pracy to jak nic 40 będzie na hali jeśli nie ponad. A tu w Holandii najgorętsze godziny to 16-17 a nie jak w Polsce 13-15. Do tego okres... spodziewam się osłabień

Zobacz załącznik 1000953

20190717_104046.jpg
20190718_195539.jpg

Załączniki

• 20190720_121454.jpg
    20190720_121454.jpg
    418,5 KB · Wyświetleń: 58
Ja tez raczej na wylocie. Spóźnia mi się okres od ubiegłego pt. Wczoraj 1 plamka brąz i dziś tez. Sciaga mi macice.Rozkręca się,ale jakoś dziwnie. Zobaczymy.

Dziś już w Polsce. Tunezja super ...a u nas przywitał mnie deszcz :-) odpoczęłam na całego i teraz ...no właśnie co dalej ;-) myślę żeby powaznie potraktować dietę z Akademii Płodności (polecam poczytać i oglądać webinaria)cuda dzieją się za sprawą diety. Mysle, ze to lepsze niż powrót do hormonów sztucznych.czy któraś z Was stosowała dietę dziewczyn z Akademii ? A może zna ten blog :-)

Poczytaj i diecie przeciwzapalnej. Ja moze jakos nie rygorystycznie ale staram sie glowne skladniki stosowac. Do tego przed transferem pilam codziennie rano i wieczorem kurkume. I jak sie nie uda to wracam do diety i kurkumy.
Polecam Ci caly czas osobe ktora polecalam Ci na priv!

reklama
Do góry