Z chęcią bym poszła ale u mnie został zamknięty szpital ginekologiczno-położniczy a wizytę w Poznaniu mam dopiero 30.07Idź na USG jeśli się martwisz
reklama
2 iui. Te wszystkie hormony to niestety nie cukiereczki.Matko święta serio? A ile inseminacji miałaś? Bo ja dopiero pierwszą boli mnie podbrzusze i jajniki
Misia_91
Fanka BB :)
Ja po pierwszej miałam nie pęknięty pęcherzyki torbielem się nie zrobil wchłonie się, okres przyszedł normalnie po postawieniu progesteronu jakoś przy cyklu 28-30 po 33.dniachWitajcie mam takie pytanie czy któraś z Was miała tak że po nie udanej inseminacji żaburzyl się cały następny cykl. Dziś 30dc i nic @ nie ma a zawsze miałam 28 rzadko kiedy 29 . Boję się że coś się tam niedobrego dzieje były przypadki że po inseminacji powstawały u niektórych kobiet torbiele.
Tylko że ja nie biorę żadnych leków nic.Ja po pierwszej miałam nie pęknięty pęcherzyki torbielem się nie zrobil wchłonie się, okres przyszedł normalnie po postawieniu progesteronu jakoś przy cyklu 28-30 po 33.dniach
Misia_91
Ale pewnie na stymulacji coś brałaś? Bo to też ma wpływTylko że ja nie biorę żadnych leków nic.
Powiem takAle pewnie na stymulacji coś brałaś? Bo to też ma wpływ
Jak dostaje@ to w 3 dniu @ zaczynam badać lamette i mam ja brać tylko przez 5 dni 2× dziennie i to wszystko. Tylko szczerze mówiąc nie wiem czy u mnie jest sens robić iui bo ja prawy jajowod mam całkowicie niedrozny
Misia_91
A co z lewym? To nie mówił Ci z którego była owulacja ? Ja w pierwszej próbie miałam późno inseminacji i miałam wrażenie że zastrzyk dostałam za późno i już było jajeczko za stare mimo że nigdy nie było problemu z owulacja ale jednak te tabletki mają też skutki uboczne . Na szczęście za 3 się udało taki postawiliśmy sobie limit iui.Powiem tak
Jak dostaje@ to w 3 dniu @ zaczynam badać lamette i mam ja brać tylko przez 5 dni 2× dziennie i to wszystko. Tylko szczerze mówiąc nie wiem czy u mnie jest sens robić iui bo ja prawy jajowod mam całkowicie niedrozny
Lewy jest drozny. Tak ciąża wykluczona w 13dn po iui zrobiłam bhcg mniejsza niż 5 także ciazy na pewno nie ma z reszta nie mam żadnych objawów nic. Ciągle mnie boli podbrzusze i na zmianę raz lewy raz prawy jajnik ale tab.przeciwbolowych nie biorę bo da się wytrzymacA co z lewym? To nie mówił Ci z którego była owulacja ? Ja w pierwszej próbie miałam późno inseminacji i miałam wrażenie że zastrzyk dostałam za późno i już było jajeczko za stare mimo że nigdy nie było problemu z owulacja ale jednak te tabletki mają też skutki uboczne . Na szczęście za 3 się udało taki postawiliśmy sobie limit iui.
reklama
Ka.2606
A co konkretnego z genetyki? Czuję się jak dziecko we mgle... Generalnie ufam mojej lekarce i lubię moją klinikę, ale cały czas mam wrażenie, że wszystko ma iść w kierunku IVF... Wiadomo, kasa.Pierwsze zbadała bym te genetyczne one wiele wykluczaja robi się je raz na całe zycie- tyle że są drogie, cukier insulinę na czczo i tarczycę z innymi bym poczekała po wizycue lekarz immunolog zlecił wg wywiadu te najpotrzebniejsze. Często dziewczyny badają też homocysteine żeby wykluczyć problemy z whlanianiem kwasu foliowego.
Podziel się: