reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej Dziewczyny :-) co to jest aid? Juz kilka razy pojawiło się na forum ;-) zastanawia mnie to.
Ka.2606 myślę że Twój trop jest słuszny. Warto sprawdzic immunoligie.Powiem więcej. ..u mnie zbadane wszystko oprócz tego, a w ciąży tez nie byłam nigdy. Może warto iść do lekarza immunologa. Chyba tez skorzystam.
Aid to chyba inseminacja z nasieniem dawcy [emoji4]

A genetyczne badania jakieś robiłaś?

reklama
Można przerwać można brać jak wolisz :) generalnie jak nie masz takich cudów wianków że Ci rosną po kilka pęcherzyków po lamettcie to nie zaszkodzi, z drugiej strony jak bez problemu masz własne ovu to po co?
Po pierwszym braniu były trzy tylko ze małe nie chciały rosnąć 16 17 18 i koniec Teraz był tylko jeden 17mm i 7mm endometrium to była moja pierwsza aid i tak nie bardzo się orientowalam ale teraz dużo czytam i kurde dziwi mnie że przy tak małym pecherzyku i tak cienkim endometrium zrobił aid pecherzyk powinien mieć minimum 20mm a endometrium 9mm szkoda

Witajcie mam takie pytanie czy któraś z Was miała tak że po nie udanej inseminacji żaburzyl się cały następny cykl. Dziś 30dc i nic @ nie ma a zawsze miałam 28 rzadko kiedy 29 . Boję się że coś się tam niedobrego dzieje były przypadki że po inseminacji powstawały u niektórych kobiet torbiele.

Witajcie mam takie pytanie czy któraś z Was miała tak że po nie udanej inseminacji żaburzyl się cały następny cykl. Dziś 30dc i nic @ nie ma a zawsze miałam 28 rzadko kiedy 29 . Boję się że coś się tam niedobrego dzieje były przypadki że po inseminacji powstawały u niektórych kobiet torbiele.
U mnie tak było. Organizm był wykończony. Cykl trwał 70 dni. Potem była torbiela i zero reakcji na clo.

Aid to chyba inseminacja z nasieniem dawcy [emoji4]

A genetyczne badania jakieś robiłaś?
Dzięki :-) tak przypuszczałam. Nie robiłam badań genetycznych. Myślę że jak wznowie działania to od tych badań zacznę. Pozostałe z różnych dziedzin juz msm. Podobno da się kupić pakiet genetyczny i wychodzi dużo korzystniej. Jak znajdę link to podeślę

Dzięki :-) tak przypuszczałam. Nie robiłam badań genetycznych. Myślę że jak wznowie działania to od tych badań zacznę. Pozostałe z różnych dziedzin juz msm. Podobno da się kupić pakiet genetyczny i wychodzi dużo korzystniej. Jak znajdę link to podeślę
Będę wdzięczna. Też nie wiem od jakich immunologicznych zacząć.

reklama
4 z powyższych... Ok, a orientujesz się może co zbadać na pierwszą wizytę? Poronień nie było u mnie, tylko po prostu nie dochodzi nigdy do zapłodnienia.
Pierwsze zbadała bym te genetyczne one wiele wykluczaja robi się je raz na całe zycie- tyle że są drogie, cukier insulinę na czczo i tarczycę z innymi bym poczekała po wizycue lekarz immunolog zlecił wg wywiadu te najpotrzebniejsze. Często dziewczyny badają też homocysteine żeby wykluczyć problemy z whlanianiem kwasu foliowego.

Do góry