reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Trzymam kciuki :-) [emoji110][emoji110][emoji110]
Jutro mój wielki dzień, rano robię test ciążowy. Mój pierwszy test bodajże od ponad roku. Wcześniej nie testowałam bo i nie było po co, wystarczyło ze pomyślałam o teście a @ była już na horyzoncie. Teraz, kiedy wyniki męża się poprawiły, to i ja w końcu mogę z dumą powiedzieć że testuję!
Boję się bardzo! Niby wiem że na 90% będzie negatyw, ale mam gdzieś tam w sercu jakąś malutką nadzieje że może jednak...?
Objawów ciążowych brak, okresowych też.
Także proszę o kciuki[emoji120]

Życzę Wam dobrej nocy[emoji172] i pozytywnej energi do dalszej walki[emoji123]

Jutro mój wielki dzień, rano robię test ciążowy. Mój pierwszy test bodajże od ponad roku. Wcześniej nie testowałam bo i nie było po co, wystarczyło ze pomyślałam o teście a @ była już na horyzoncie. Teraz, kiedy wyniki męża się poprawiły, to i ja w końcu mogę z dumą powiedzieć że testuję!
Boję się bardzo! Niby wiem że na 90% będzie negatyw, ale mam gdzieś tam w sercu jakąś malutką nadzieje że może jednak...?
Objawów ciążowych brak, okresowych też.
Także proszę o kciuki[emoji120]

Życzę Wam dobrej nocy[emoji172] i pozytywnej energi do dalszej walki[emoji123]

Trzymam mocno kciuki

Mam do was dziewczynki pytanie staramy się od ponad roku, wczoraj byliśmy u lekarza i niestety ale mój kochany ma " obniżoną dojrzałość i funkcje fizjologiczna plemników" więc zaproponowano nam IUI na cyklu naturalnym. I moje pytanie jest takie czy ktoś miał tak? Udało się przez IUI?

Mam do was dziewczynki pytanie staramy się od ponad roku, wczoraj byliśmy u lekarza i niestety ale mój kochany ma " obniżoną dojrzałość i funkcje fizjologiczna plemników" więc zaproponowano nam IUI na cyklu naturalnym. I moje pytanie jest takie czy ktoś miał tak? Udało się przez IUI?
Ja miałam na naturalnym cyklu, ale u męża wszystko było ok z wynikami

reklama
Nie udało się[emoji22]
Coś niby przebija, ale to szara krecha testowa zapewne. Odstawiam luteinę i czekam na to co nieuniknione, czyli na okres[emoji17] Idę troszkę popłakać[emoji22]
20190427_050248.jpeg
20190427_050621.jpeg

Do góry