reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mam wyniki, ktoś zerknie!?

IMG_1271.JPG
IMG_1272.JPG

No kochana wartosci za wysokie zwlaszcza po 2h ... zdaje sie hiperinsulinemia ... mam podobne wyniki ! Musisz brac mete ! Czym prędzej do endokrynologa lub diabetologa .

No niestety w Holandii nie ma takiej choroby, nie badają tego i nie klasyfikują ☹️ mogę pokazać wyniki mojej endo bo mam wizytę 2 maja kiedy będziemy patrzeć na wyniki tsh itp wtedy dowiem się czy mam zielone światło do ivf

Czesc dziewczyny. Pisalam, ze sie poddaje. Chcialam sie poddac... Ale patrze na was i slucham opowiesci i bylabym glupia, gdybym teraz zrezygnowala :) Na 2 maja mam konsultacje u innego lekarza w Kolonii. To Polka, ktora mnie leczyla wczesniej. Trzymajcie kciuki! Dziekuje za slowa wsparcia i wszystkie rady! @Dzoannna rybcia wpisz mnie do kalendarza! DZIALLLLLLLLLAAAAAAAAM

Brawo brawo [emoji1306][emoji1306][emoji1306]

czytam i obserwuje i widze ze to jest tak, ze czesto w wielu przypadkach jest tak, ze nie ma jakiegos wielkiego problemu, ale trzeba trafic:
Na dobre jajeczko
Na dobry czas - zeby doszlo do zaplodnienia
Na dobre plemniki
Na zdrowy zarodek jesli juz jest
Na odpowiednio grube endometrium
Na niezachwiane niczym hormony itp itd...

Bez probowania do oporu czasem moze sie poprostu nie udawac... i trzeba pewne statystyki wyrobic...
A jeszcze jak dojdzie jakis problem i nie mozna go znalezc to juz w ogole... ilosci prob beda duze...
trzeba wiele razy probowac... ale bez zaparcia sie i nacierania do przodu nie da rady ...

Jutro mój wielki dzień, rano robię test ciążowy. Mój pierwszy test bodajże od ponad roku. Wcześniej nie testowałam bo i nie było po co, wystarczyło ze pomyślałam o teście a @ była już na horyzoncie. Teraz, kiedy wyniki męża się poprawiły, to i ja w końcu mogę z dumą powiedzieć że testuję!
Boję się bardzo! Niby wiem że na 90% będzie negatyw, ale mam gdzieś tam w sercu jakąś malutką nadzieje że może jednak...?
Objawów ciążowych brak, okresowych też.
Także proszę o kciuki[emoji120]

Życzę Wam dobrej nocy[emoji172] i pozytywnej energi do dalszej walki[emoji123]

reklama
No niestety w Holandii nie ma takiej choroby, nie badają tego i nie klasyfikują [emoji3525] mogę pokazać wyniki mojej endo bo mam wizytę 2 maja kiedy będziemy patrzeć na wyniki tsh itp wtedy dowiem się czy mam zielone światło do ivf
Poczytaj , to bardzo wazne zeby miec insuline i glukoze we krwii w normie / opanowaną zwlaszcza , ze ty masz pco/pcos ... prolaktyne badalas ? Lh,fsh ? Do tego masz niedoczynność ... mozna sie leczyc tez sama dietą i np. Berberyną -naturalnie ...wiele osób wybiera taką formę ... poziom insuliny ma ogromny wplyw na gospodarkę hormonalną ..

Do góry