redferrari
Fanka BB :)
W Polsce robiłaś? To będą pewnie wieczorem...Hmmm nie pytałam w sumie, ale odbiór online wiec codziennie będę sprawdzać bo we wtorek już wyjazd
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Polsce robiłaś? To będą pewnie wieczorem...Hmmm nie pytałam w sumie, ale odbiór online wiec codziennie będę sprawdzać bo we wtorek już wyjazd
W Polsce robiłaś? To będą pewnie wieczorem...
No kochana wartosci za wysokie zwlaszcza po 2h ... zdaje sie hiperinsulinemia ... mam podobne wyniki ! Musisz brac mete ! Czym prędzej do endokrynologa lub diabetologa .
No kochana wartosci za wysokie zwlaszcza po 2h ... zdaje sie hiperinsulinemia ... mam podobne wyniki ! Musisz brac mete ! Czym prędzej do endokrynologa lub diabetologa .
Hej dziewczyny, pisze do was z poczekalni [emoji5] już wypiłam glukozę - dostałam taka rekomendowana dla kobiet w ciąży jeju jakie to było dobre [emoji23]
Gorzej z żyłami bo pochowały się a tu jeszcze 2 wklocia ehhh jestem ciekawa wyniku
Czesc dziewczyny. Pisalam, ze sie poddaje. Chcialam sie poddac... Ale patrze na was i slucham opowiesci i bylabym glupia, gdybym teraz zrezygnowala Na 2 maja mam konsultacje u innego lekarza w Kolonii. To Polka, ktora mnie leczyla wczesniej. Trzymajcie kciuki! Dziekuje za slowa wsparcia i wszystkie rady! @Dzoannna rybcia wpisz mnie do kalendarza! DZIALLLLLLLLLAAAAAAAAM
Wczoraj dałam mężowi 6 propozycji i padło na Filipa i chyba tak zostanie
Poczytaj , to bardzo wazne zeby miec insuline i glukoze we krwii w normie / opanowaną zwlaszcza , ze ty masz pco/pcos ... prolaktyne badalas ? Lh,fsh ? Do tego masz niedoczynność ... mozna sie leczyc tez sama dietą i np. Berberyną -naturalnie ...wiele osób wybiera taką formę ... poziom insuliny ma ogromny wplyw na gospodarkę hormonalną ..No niestety w Holandii nie ma takiej choroby, nie badają tego i nie klasyfikują [emoji3525] mogę pokazać wyniki mojej endo bo mam wizytę 2 maja kiedy będziemy patrzeć na wyniki tsh itp wtedy dowiem się czy mam zielone światło do ivf