reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nie strasz ja mam za kilka dni.
Ale może ból się opłaci i się uda .
To nie aż taki ból spokojnie , po prostu przy pierwszym nie czułam nic i tak się zastanawiam czy to normalne . Teraz nie czuje już nic . ( teraz czekam na mąża aż wróci z pracy takie zalecenie od lekarza , żeby jajeczko ładnie pękło )

reklama
Hej dziewczyny. Czas powrócić do walki. To już 4 rok jak staramy się o dziecko. Jestem po kolejnej wizycie w invimedzie we Wrocławiu. Mam kilka badań do powtórzenia i w lutym startujemy z trzecią iui ( pierwszą w Invimedzie). Czy któraś z Was też się tam może leczy? Gratuluję mamusiom i trzymam kciuki za wszystkie pozostałe walczące.

Witam ,
Ja podeszłam do IUI w Invimedzie we Wrocławiu ( z polecenia koleżanki, która leczyła się tam i podchodziła do Invitro). Latałam aż z Irlandii, pierwsze IUI udane mimo że lekarz mówił że małe szanse (następne miało być invitro). Ja byłam zadowolona z tej kliniki.

Pozdrawiam i trzymam kciuki

Dlaczego tak jest... jest czas na owulacje a tutaj nagle przyjeżdżają do Ciebie gości i nocuja, albo zaczyna się choroba jakieś przeziębienie/grypa.... ostatnio u mnie jest tak non stop- poprostu myślę sobie że chyba nie jest nam dane bycie w ciazy przed ślubem

Dlaczego tak jest... jest czas na owulacje a tutaj nagle przyjeżdżają do Ciebie gości i nocuja, albo zaczyna się choroba jakieś przeziębienie/grypa.... ostatnio u mnie jest tak non stop- poprostu myślę sobie że chyba nie jest nam dane bycie w ciazy przed ślubem
E cichcem po nocce bez krempacji... Ja bym się gosciami nie przejmowała... No wiadomo że to nie do końca komfortowo ale bez przesady To Wy jesteście w swoim domu... a przeziębienie jak nie ma gorączki też nie jest przeciwwskazaniem kochana... Najważniejsze żeby Wam było cudnie :) niektórzy płaczą że przed ślubem dzidzi a tu proszę odwrotnie :D

To nie aż taki ból spokojnie , po prostu przy pierwszym nie czułam nic i tak się zastanawiam czy to normalne . Teraz nie czuje już nic . ( teraz czekam na mąża aż wróci z pracy takie zalecenie od lekarza , żeby jajeczko ładnie pękło )

Moze cewnikiem zaczepil o szyjke stad plamienie
Bolu raczej nie mialam ewentualnie poczulam cewnik...
A mialas juz pekniete jajeczko?
Mialas usg?

Milego wieczoru [emoji3][emoji3][emoji3]
[emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Zawsze mozecie razem pranie w lazience robic chwile dluzej [emoji2][emoji2][emoji2]
Mala odmiana nikomu nie zaszkodzila[emoji3] wrecz przeciwnie

reklama
26.01: @redferrari - wizyta u gin
30.01: @Artemida90 - wizyta ws. Ivf
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji1348],
@Koraliki - badania prenatalne
07.02: @Misia_91 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
15.02: @LolaLolina - wizyta ciążowa
01.03: @nuna85 - starania naturalne do marca [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
26.07: @LolaLolina - termin porodu [emoji1348][emoji1348]
10.08: @Koraliki - termin porodu! [emoji1348]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?
Testowanie? IuI? Coś?

Ostatnia edycja:
Do góry