Jeszcze trochę i zostanę tu sama i przyjdzie mi zmienić wątek na „invitro”
Jestem z Toba ja nadal[emoji1320][emoji1320][emoji1320]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze trochę i zostanę tu sama i przyjdzie mi zmienić wątek na „invitro”
To teraz ja bo juz wyniki sa beta 122 martwi mnie progesteron bo tylko 27 chyba za niski i boje sie cieszyc... napisalam do gina ale jeszcze nic nie odpisal...
Moim zdaniem progesteron ok , to początek ciąży , będzie rósł [emoji6] ale pewnie jakiś duphadton Ci dorzuci , na pewno nie zaszkodzi.To teraz ja bo juz wyniki sa beta 122 martwi mnie progesteron bo tylko 27 chyba za niski i boje sie cieszyc... napisalam do gina ale jeszcze nic nie odpisal...
spokojnie spokojnie, jeszcze ja tu jestem nadal codziennie mimo że podchodzimy do ivf to nigdzie się stad nie ruszamJeszcze trochę i zostanę tu sama i przyjdzie mi zmienić wątek na „invitro”