reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny jak tam Wasze prezenty świąteczne? Moje już kupione czekam aż dojdą pozostałe i jestem gotowa na święta.

U nas pogoda nie nastrajająca. Deszcz leje i nieprzyjemnie jest. Także kanapa, kot i relaks.

Minęło 8 dni od iui. Tym razem nie czułam skurczy. Zobaczymy co będzie

Ja jestem w czarnej d w tym roku z prezentami. Kompletne zero.

05.12: @Dzoannna - usg kontrolne, @Koraliki - usg ciążowe [emoji1348]
07.12: @Sami@ - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
08.12: @Artemida90 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
10.12: @anolianna - ktg
11.12: @reqiem - wizyta u gin, @nuna85 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.12: @LolaLolina - wizyta kontrolna ciążowa [emoji1348]
14.12: @anolianna - wizyta kontrolna
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
27.12: @reqiem - wizyta u gin
29.12: @redferrari - wizyta u gin
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza? ktoś chętny?

Ostatnia edycja:
Przecież jestem tu i ja i narazie to sie zanosi że chyba zostane tu na zawsze. :szok:
Wiele już przyszło, zaszło, urodziło, poszło. Nawet nowe przyszły i już brzuchate. Candy...Jak sytuacja? Kiedy? Agawid ja chyba będę mieć przerwę od teraz do kwietnia.

A czy ktoras z Was miala moze w czasie owulacji plamienie takie z czerwonej krwi? Nawet nie plamienie, poprostu widze podczas wizyt w toalecie ze jest czerwono. Wczoraj i dzis. W tym miesiacu u mnie mialo byc bez owu ale dostalam Lamette od 20 dc i cos sie zaczelo dziac bo wczoraj byl test owu pozytywny (plus sluzu odrobine) ale dzis juz test negatywny, a mialam robic wg zalecen lekarza od niedzieli. Wiec zglupialam. I tak IUI juz nie bedzie ale jakies dziwne zjawiska zaczely sie dziac. W srode zobacze co tam sie wydarzylo... niestety endometrium w 20dc tez wynosilo marne 5 mm.
Takze do nowego roku mozna odpuscic wlasciwie. I nie zbadamy tez nasienia przy okazji IUI zeby sprawdzic czy cos drgnelo po suplementach dla M.

Ostatnia edycja:
A czy ktoras z Was miala moze w czasie owulacji plamienie takie z czerwonej krwi? Nawet nie plamienie, poprostu widze podczas wizyt w toalecie ze jest czerwono. Wczoraj i dzis. W tym miesiacu u mnie mialo byc bez owu ale dostalam Lamette od 20 dc i cos sie zaczelo dziac bo wczoraj byl test owu pozytywny (plus sluzu odrobine) ale dzis juz test negatywny, a mialam robic wg zalecen lekarza od niedzieli. Wiec zglupialam. I tak IUI juz nie bedzie ale jakies dziwne zjawiska zaczely sie dziac. W srode zobacze co tam sie wydarzylo... niestety endometrium w 20dc tez wynosilo marne 5 mm.
Takze do nowego roku mozna odpuscic wlasciwie. I nie zbadamy tez nasienia przy okazji IUI zeby sprawdzic czy cos drgnelo po suplementach dla M.
Ja miałam kilka razy plemienia owulacyjne i jak wspominałam o tym lekarzowi to mówił że super i dobrze to wróży ale niestety nic nigdy z rhei nie wyszło.

Ja miałam kilka razy plemienia owulacyjne i jak wspominałam o tym lekarzowi to mówił że super i dobrze to wróży ale niestety nic nigdy z rhei nie wyszło.

Hmm dzieki[emoji8]
Ja pierwszy raz w ogole mam jakiekolwiek plamienie w srodku cyklu wiec zdziwilam sie. Ale ze stymulacja weszla to nie wiadomo o co chodzi...

05.12: @Dzoannna - usg kontrolne
08.12: @Artemida90 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
10.12: @anolianna - ktg
11.12: @reqiem - wizyta u gin, @nuna85 - testowanie [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
12.12: @LolaLolina - wizyta kontrolna ciążowa [emoji1348]
14.12: @anolianna - wizyta kontrolna
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
27.12: @reqiem - wizyta u gin
29.12: @redferrari - wizyta u gin
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji1348][emoji1348][emoji1348]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza? ktoś chętny?
Ja w środę mam wizytę u ginekologa Można dopisać.

reklama
Do góry