reqiem
Fanka BB :)
To dzisiaj dzień betowania [emoji16]Dziekuje bardzo oddana krew wynik po 15 ale sie boje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dzisiaj dzień betowania [emoji16]Dziekuje bardzo oddana krew wynik po 15 ale sie boje...
Witam,pamietacie mnie?Miesiac temu mialam iui ale niestety nie powiodla sie,wiec postanowilam dac na luz.Nie bralam zadnych tabletek wspomagajacych tylko sprawdzalam temperature . Bylam pewna ze owulacji w tym miesiacu nie mialam bo zadnego skoku nie bylo.Ale jak poszlam do gin. 4dni prze@ po skierowanie na badania hormonalne przy czym zrobil mi usg I powiedzial ze widzi plyn poowulacyjny co bylo dlamnie zaskoczeniem, bylam pewna ze sie myli.Wszystko wskazywalo na to ze okres dostane bo mialam bole jak przed@ ,miekie piersi itd .W dzien okresu zrobilam sobie test ktory znalazlam w szafie wynik byl negatywny .Wiec bylam pewna ze na100ze nie jestem w ciazy I czekalam na okres ktory nie pojawil sie dzis rano poszlam po kolejny test I co zabaczylam ?2kreski!
Niech sam sobie spakuje, a jak spakuje to mu powiedz, że dopiero pod choinkę dostanieDwie skrzynki na narzędzia. Bardziej chodzi mi o to kiedy mam spakować jak mąż ze mną w domu [emoji5]
Niech sam sobie spakuje, a jak spakuje to mu powiedz, że dopiero pod choinkę dostanie
Nie mogło być inaczej [emoji16] Gratulacje! [emoji7]Jest! Jest wynik!
Jak myślicie???
.
.
.
.
329 mIU/ml
Gratulacje :-)Jest! Jest wynik!
Jak myślicie???
.
.
.
.