reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej, jestem tu nowa. Śledzę wasz wątek od niedawna:) gratuluję wszystkim mamą :)
Dziś moja pierwsza próba, wskazania do inseminacji- azospermia męża. Przyjmowałam różne leki od ponad pół roku, tym razem miałam przepisany aromek i boom w końcu dwie piękne komórki :) Trzymajcie kciuki miłego dnia :)
powodzenia :)

reklama
Hej , po wizycie ok , szyjka trzyma, młoda rośnie dalej jako tako po japońsku ale coś tam rośnie , już się nie przejmuje , będzie maleństwo i tyle. Ma 1560gram i w tym tempie to mi rokuje na dziecko 2600 w donoszonej ciąży . Ważne, że zdrowa i się dobrze rozwija. A zresztą zobaczymy bo coś już tym pomiarom nie ufam. W nocy miałam kryzys bo macica się stawiała co chwilę i już nie wiedziałam czy jechać na IP czy wziąć leki przeciwskurczowe i przeczekać, ale wzięłam i na szczęście przeszło .
Można dopisać wizyty 11.12 i 27.12.
Dziękuję [emoji8]
To się naprzeżywałaś - ja to nie lubię takich rozterek eh... Ważne, że szyjka zamknięta i grzecznie niunia siedzi w brzuszku :) Ciekawe jak mój skarbuś rośnie...

Hej , po wizycie ok , szyjka trzyma, młoda rośnie dalej jako tako po japońsku ale coś tam rośnie , już się nie przejmuje , będzie maleństwo i tyle. Ma 1560gram i w tym tempie to mi rokuje na dziecko 2600 w donoszonej ciąży . Ważne, że zdrowa i się dobrze rozwija. A zresztą zobaczymy bo coś już tym pomiarom nie ufam. W nocy miałam kryzys bo macica się stawiała co chwilę i już nie wiedziałam czy jechać na IP czy wziąć leki przeciwskurczowe i przeczekać, ale wzięłam i na szczęście przeszło .
Dziękuję [emoji8]
Mi na każdej wizycie mówiono ze duże dziecko, ze może i ponad 4 kg będzie. W 8 miesiącu mówili ze ma już 3,4 kg. A urodził się 3,37 kg w 42 tygodniu ciąży. Tak wiec nie przejmuj się tymi pomiarami. One obarczone są sporym błędem.

Mi na każdej wizycie mówiono ze duże dziecko, ze może i ponad 4 kg będzie. W 8 miesiącu mówili ze ma już 3,4 kg. A urodził się 3,37 kg w 42 tygodniu ciąży. Tak wiec nie przejmuj się tymi pomiarami. One obarczone są sporym błędem.
Oby w drugą stronę niz Ty bo jak ma się jeszcze mniejszą urodzić to padnę [emoji23]
A jak u Was ? [emoji3590]

28.11: @nuna85 - IUI [emoji1320][emoji1320][emoji1320]
30.11: [USER=180852]@anolianna
- wizyta kontrolna
01.12: @redferrari - wizyta u gin
12.12: @LolaLolina - wizyta kontrolna ciążowa [emoji1348]
16.12: @anolianna - Termin Porodu![emoji64]
21.01: @reqiem - Termin Porodu![emoji64]
04.02: @redferrari - Termin Porodu![emoji64]
30.06: @agawid - starania naturalne listopad 2018 - czerwiec 2019 [emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Czy kogoś dopisać do kalendarza?

Miłego dnia [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

@reqiem wszystko ok po wizycie?[emoji3]
@nuna85 powodzenia!![emoji1320][emoji1320][emoji1320] ktora to IUI?
@LolaLolina jak sie czujesz ze swoim podwojnym szczesciem??[emoji3][emoji3][emoji3][/USER]

Nie do opisania. Podczas usg, lekarz bada bada i nagle pada”o!”. Mówi, że dzieci jest dwoje. Tutaj mam lukę bo się popłakałam, mąż też łzy w oczach.

Zastanawiam się jak ja taki podwojny wozek bede pchac, bo to jak kombajn

są takie, że jedno za drugim leży wtedy łatwiej chyba - chociaż nie wiem sama -ale w mojej biedrze takim zwykłym bliźniakiem to nie wjedziesz miedzy niektóre przejścia

Dziękuję [emoji8]

No to super ze rosnie kruszynka
Najwazniejsze ze nadal rosnie w brzuszku [emoji5]

reklama
Nie do opisania. Podczas usg, lekarz bada bada i nagle pada”o!”. Mówi, że dzieci jest dwoje. Tutaj mam lukę bo się popłakałam, mąż też łzy w oczach.

Zastanawiam się jak ja taki podwojny wozek bede pchac, bo to jak kombajn

Haha ciesze sie Twoim szczesciem[emoji3][emoji3][emoji3]
I zycze oby wszystko juz w jak najlepsza strone szlo - zeby ten wozek byl Twoim jedynym zmartwieniem [emoji8]

Do góry