reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
są takie, że jedno za drugim leży wtedy łatwiej chyba - chociaż nie wiem sama -ale w mojej biedrze takim zwykłym bliźniakiem to nie wjedziesz miedzy niektóre przejścia
Łatwiej, ale wykluczyliśmy takie wózki. Niewyobrażam sobie widzieć tylko jedno dziecko.
Jale spoko, już oglądaliśmy wózek który ma hamulec ręczny :D

reklama
Hej, jestem tu nowa. Śledzę wasz wątek od niedawna:) gratuluję wszystkim mamą :)
Dziś moja pierwsza próba, wskazania do inseminacji- azospermia męża. Przyjmowałam różne leki od ponad pół roku, tym razem miałam przepisany aromek i boom w końcu dwie piękne komórki :) Trzymajcie kciuki miłego dnia :)
Trzymam kciuki! Mój maz też ma azoospermie. Jestem po drugiej IUI i pojutrze mam chwilę prawdy - albo @ albo gnam na betę do labo :) Też brałam Aromek na lepszy wzrost jajeczek.
Będzie dobrze!

Cześć dziewczyny. Czytam Was od jakiegoś czasu(musiałam nadrobić te kilka tys stron,więc troszkę mi to zajęło)24.11 miałam swoją pierwszą inseminację.Teraz z niecierpliwością czekam na testowanie,chociaż staram się o tym za bardzo nie myśleć a że zajęć przed świętami dużo to mam nadzieję że szybko mi przeleci ten czas.Gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te potrzebujące jeszcze troszkę czasu.Któraś z Was ma pozytywne wspomnienia z Bytomia?Bo właśnie tam podchodziłam do zabiegu.

Cześć dziewczyny. Czytam Was od jakiegoś czasu(musiałam nadrobić te kilka tys stron,więc troszkę mi to zajęło)24.11 miałam swoją pierwszą inseminację.Teraz z niecierpliwością czekam na testowanie,chociaż staram się o tym za bardzo nie myśleć a że zajęć przed świętami dużo to mam nadzieję że szybko mi przeleci ten czas.Gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te potrzebujące jeszcze troszkę czasu.Któraś z Was ma pozytywne wspomnienia z Bytomia?Bo właśnie tam podchodziłam do zabiegu.
Gdzie ? U Docenta Horaka?

Hej, chyba 10...
Straciłam rachubę...

Rety, a jak sie czujesz?

Ja dzisiaj poszlam na kolejne USG. Okazalo sie ze w 20 d.c. nic nie ruszyło, endometrium 4-5 mm, na lewym jajniku jajeczko nadal 10 mm.

Zadzwonilam do mojego lekarza (na usg bylam w innym miejscu) i polecil wziac 5 dni lamettę. I za kilka dni znowu Usg plus testy owulacyjne.

Zobaczymy co z tego wyjdzie...

Ostatnio calkiem opadlam z sil... w pracy nie mam energii i wszystko mnie dobija... nie mam sily na nic. Chyba depresja mnie jakas dopadla... i niepokoj.

Czesc Kochana, zecze Ci z calego serca powodzenia!!! Duuuzo luzu na czas oczekiwania. No i obys nie musiala dlugi czekac[emoji3][emoji1303]

reklama
Do góry