reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dzis mam w zeladku takie dziwne skurcze z malymi przerwami ... Jak mnie zlapie to az mnie wygnie z bolu ...zastanawiam sie czy oby to nie na tle nerwowym przez to.wszystko...:'(

reklama
Kurcze to ogromne zmiany u Was po tej diecie zaszly. Szok! [emoji3]
Fajnie!
Zobaczymy co wyjdzie za miesiac u nas - czy wyniki sie poprawia.
Tak licze ze ten czwarty raz u nas IUI wyjdzie przed samiutkim BN w grudniu.
Zamierzam wykorzystac te cykle na maxa. Oby tylko nie bylo juz wiecej dodatkowych problemow:/
Na sali w klinice spotkalam 2 dziewczyny czekajace do punkcji.
Mysle ze w przyszlym roku i ja sie zdecyduje na ivf

Zmiany mega i samopoczucie lepsze no i iui się udała.
Trzymam kciuki żeby udało wam się przed świętami. My mieliśmy w wielką środę przed Wielkanocą wiec jest to nasz mały cud

Anolianna schudłaś stosując tylko dietę ? Jaka? I ile Ci to zajęło ?

Tak tylko dieta plus rowerek stacjonarny po 10 km tak 3-4 dni w tygodniu☺
Dieta ułożona pode mnie i moje wyniki przez super dietetyczke (mam niedoczynność tarczycy) i tez wiedziała o naszych problemach z zajściem w ciążę. Zajęło 5-6 miesiecy☺ warto polecam ☺

Dzis mam w zeladku takie dziwne skurcze z malymi przerwami ... Jak mnie zlapie to az mnie wygnie z bolu ...zastanawiam sie czy oby to nie na tle nerwowym przez to.wszystko...:'(

A nie pilas jakichs sokow z owocow surowych? Moze sobie uszkodzilas czyms. Ja niedawno od soku z aronii tak mialam az omeprazol musialam brac. Stres tez swoje robi:/

A nie pilas jakichs sokow z owocow surowych? Moze sobie uszkodzilas czyms. Ja niedawno od soku z aronii tak mialam az omeprazol musialam brac. Stres tez swoje robi:/
Wiesz nie wiem dokladmie od czego to bylo bol zaczol sie okolo 9rano I trwal do 18 z przerwami .Pozniej wrocil okolo 12 w nocy ale juz w mniejszy I skonczyl sie okolo 4rano .Teraz juz jest ok .:-) Tylko pobolewa mnie podbrzusze jak na okres.Dzis jest 5 dzien po iui a 4 po peknieciu pecherzyka te czekanie jest najgorsze choc czuje ze iui nie powiodla sie mala nadzieja jest :-) A u Ciebie jak tam?czujesz jakies bole ?

Wiesz nie wiem dokladmie od czego to bylo bol zaczol sie okolo 9rano I trwal do 18 z przerwami .Pozniej wrocil okolo 12 w nocy ale juz w mniejszy I skonczyl sie okolo 4rano .Teraz juz jest ok .:-) Tylko pobolewa mnie podbrzusze jak na okres.Dzis jest 5 dzien po iui a 4 po peknieciu pecherzyka te czekanie jest najgorsze choc czuje ze iui nie powiodla sie mala nadzieja jest :-) A u Ciebie jak tam?czujesz jakies bole ?

Oj doskonale Ciebie rozumiem.
U mnie zupelnie nic...
Poza tym ze w dniu i dzien po bolaly jajniki.
Od kiedy biore tabletki z witaminami (z powodu podejrzenia endometriozy) nie mam zadnych objawow pms, kompletnie nic - wiec chyba dobrze[emoji3]

reklama
Oj doskonale Ciebie rozumiem.
U mnie zupelnie nic...
Poza tym ze w dniu i dzien po bolaly jajniki.
Od kiedy biore tabletki z witaminami (z powodu podejrzenia endometriozy) nie mam zadnych objawow pms, kompletnie nic - wiec chyba dobrze[emoji3]
Bardzo dobrze :-) Ja to zas zawsze po ovulacji cierpie jedynie co mnie nie boli to piersi teraz tez nie... Z tad wiem ze miesiaczka sie pojawi

Do góry