Powoli wychodzę na prostą. Brzuch nie boli ale jest jeszcze nadety. Jestem na L4. Czekam na @ i zaczynam tabletki antykoncepcyjne przez 1 cykl.A dziś jak się czujesz? Pracujesz, czy dostałaś L4? Wypoczywaj kochana!
reklama
Ciężko powiedzieć bo jeszcze nie mam okresu. Nie wiem ile bd czekać po tej akcji z torbielaTo moze wpisze Ci date zakonczenia antykoncepcji? Wiesz juz kiedy?
reqiem
Fanka BB :)
Bidulko nasza [emoji8] dobrze że już nie boli, antyki dobrze zrobią, wycisza organizm i potem do boju!Powoli wychodzę na prostą. Brzuch nie boli ale jest jeszcze nadety. Jestem na L4. Czekam na @ i zaczynam tabletki antykoncepcyjne przez 1 cykl.
reqiem
Nie, lekarz mnie uspokoił , że to po badaniu i jak będzie żywa krew to jechać więc nie byłam [emoji6] Troszkę dosłownie po nocy była brudna bielizna, teraz już nic więc uff odetchnęłam.@reqiem a jak u Ciebie sytuacja? Plemienie minęło? Byłaś w końcu na IP wczoraj?
A Ty jak tam ? Dzisiaj pessar?
agatgagat
No to dobrze [emoji4]Nie, lekarz mnie uspokoił , że to po badaniu i jak będzie żywa krew to jechać więc nie byłam [emoji6] Troszkę dosłownie po nocy była brudna bielizna, teraz już nic więc uff odetchnęłam.
A Ty jak tam ? Dzisiaj pessar?
Tak, powoli dojeżdżam do Wawy i 11:30 wchodzę na zakładanie ciała obcego [emoji14] Mam nadzieję tylko, że nie jest to bolesne [emoji51]
redferrari
Ba wiadomo w ciąży nie wszystko smakuje mdłości te sprawy więc niedojedzony człowiek czasami błahahaKochana jak Ty masz na imię ? [emoji16]
Wiesz jak to mówią ? Że głodny głodnemu wypomni [emoji16]
redferrari
Cieszę się że lepiej... zdróweczka, życzę, podobno po antykach owulacja jest ładniejsza czasami niech i tak będzie u Ciebie i niech się ziści senPowoli wychodzę na prostą. Brzuch nie boli ale jest jeszcze nadety. Jestem na L4. Czekam na @ i zaczynam tabletki antykoncepcyjne przez 1 cykl.
redferrari
Mówią, że nie jest, raczej dyskomfort i ucisk przy zakładaniu niż ból - trzymajmy się tej wersji Kcukasy oby było szybko i bezpiecznie dla Was!No to dobrze [emoji4]
Tak, powoli dojeżdżam do Wawy i 11:30 wchodzę na zakładanie ciała obcego [emoji14] Mam nadzieję tylko, że nie jest to bolesne [emoji51]
reklama
A Ty jak się masz ? :-)Cieszę się że lepiej... zdróweczka, życzę, podobno po antykach owulacja jest ładniejsza czasami niech i tak będzie u Ciebie i niech się ziści sen
Podziel się: