reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
W Łodzi. Placówkę i lekarza poleciła mi endokrynolog. Lekarz trochę zakręcony ale w pozytywnym znaczeniu. Wizyta trwa tyle ile trzeba. Jestem zadowolona
A w jakim mieście ?
Jesteś zadowolona z lekarza i całej placówki ?
Ja również mogę polecić Gamete w Łodzi[emoji106]
Podchodzilam tam do iui i in vitro.

reklama
Ciul , wróciłam od lekarza , nie dość że pozchizowana tą waga to na domiar złego jakieś plamenie się przytaszczyło. Zaraz dzwoniłam do lekarza mówił że to pewnie oo badaniu, kazał wziąć luteinę i w razie w jechać na IP on dzisiaj ma wieczorem dyżur. Także @agatgagat leżymy dzisiaj razem.
Ja ostatnio też delikatne plamienie miałam po poprzedniej wizycie, ale następnego dnia już czysto, więc pewnie Tobie też naruszył lekarz coś podczas badania. Ale w razie czego, jak nie będzie zanikalo to dla świętego spokoju leć na IP, zwłaszcza że Twój lekarz ma dyżur. Jakiś felerny ten dzień dziś... A mnie jeszcze czekają urodziny u teściowej wieczorem [emoji51]

Odpoczywaj kochana, jak masz to weź jeszcze magnez jeśli nie bierzesz regularnie i odpoczywaj.... trzeba poleżeć też czasami :)
Też mi dzisiaj przepisał i mam brac. Kurde dzisiaj to dostałam tyle leków co przez całą ciążę nie miałam tyle. Jeszcze lekki grzybek się wdał i jakoś kosmiczny aplikator mam na wieczór [emoji23]

Ja ostatnio też delikatne plamienie miałam po poprzedniej wizycie, ale następnego dnia już czysto, więc pewnie Tobie też naruszył lekarz coś podczas badania. Ale w razie czego, jak nie będzie zanikalo to dla świętego spokoju leć na IP, zwłaszcza że Twój lekarz ma dyżur. Jakiś felerny ten dzień dziś... A mnie jeszcze czekają urodziny u teściowej wieczorem [emoji51]
Te urodziny teściowej to chyba najgorsze ;)

Oszczędzajcie się kobietki <3

Ja po spacerku i od razu lepiej działam :) Przewiało mi łepetyne i myśli inaczej krążą, już się tak nie stresuję co ma być to będzie. Natury się nie przeskoczy więc biorę co daje ;) Cieszę się że są tu kobietki którym iui pomogła to daje nadzieje :)

Pamiętam jak mi gin przepisał piguły dopochwowe na problemy z pęcherzem no to dopiero miałam wnerwa. Nie cierpię tych globulek, wypływają i wszystko w koło brudzą a przy tym wchodzą jak po tarce brrr... nie przyjemne strasznie. A w aplikatorze to chyba o wiele wygodniej i nie będzie takich nieprzyjemności jak przy pigułach ;)

reklama
Takie cudo [emoji85][emoji85][emoji85]
IMG_20181016_152653.jpg

Załączniki

• IMG_20181016_152653.jpg
    IMG_20181016_152653.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 247
Do góry