reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Najgorsze jest to że strasznie się boję wyniku że się rozczaruje. Bóle jak na @ i pobolewaja piersi przy dotknięciu temp. 36.9
Byle przetrwać dzisiejszy dzień.
Miłego dnia wam dziewczynki życzę dużo słoneczka bo u mnie to nie ma [emoji16]

Ja teraz już też po badaniu 3d lekarz powiedział ze śmiało mozemy niebieskie kupować wiec tez w lidlu poszalałam o kupiłam body, spodenki i rajstopki niebieskie :)wcześniej kupowalismy neutralne o maz tez juz zły ze większość to szarości:p
A w lidlu fajne te ciuszki;)
Super są , tylko u mnie to już ochłapy zostają jak przychodzę koło 11 . A z rana nie mam zamiaru się przepychać z tymi babciami [emoji23]

fajne tylko ja byłam dopiero wczoraj to już przebrane, same wielkie zostały... w biedrze też są akurat... ale nic nie kupowałam... ja to mam jeszcze dużo czasu - a przynajmniej tak mi się wydaje... bo ten czas leci jak nie wiem - już 6 miesiąc - kiedy to minęło?
No po 20tyg to już leci jak szalone.. w ogóle ja dzisiaj mam studniówkę [emoji16] równe 100 dni do końca [emoji41][emoji41][emoji41]

No po 20tyg to już leci jak szalone.. w ogóle ja dzisiaj mam studniówkę [emoji16] równe 100 dni do końca [emoji41][emoji41][emoji41]
no to pora na imprę, zakrapianą sokiem pomarańczowym i zakup siatkowych gatek :)
to już nie żarty!
naprawdę ja już zaczynam kompletować wyprawkę, bo na razie to tylko kupowałam ciuszki, ale teraz to już zamówiłam dla Alusi pościel i ręczniki, pieluszki tetrowe - może za wcześnie, ale też finansowo nam będzie łatwiej rozłożyć wszystko na kolejne miesiące niż na raz kupić. No i wolałabym gdzieś za miesiąc zrobić wielkie pranie i prasowanie a nie czekać aż będę miała już ciężko stanąć do żelazka :)
Zastanawiam się jeszcze nad śpiworkiem lub kombinezonem na zimę - jak myślisz jaki rozmiar kupić - w końcu termin mamy na zimę...

no to pora na imprę, zakrapianą sokiem pomarańczowym i zakup siatkowych gatek :)
to już nie żarty!
naprawdę ja już zaczynam kompletować wyprawkę, bo na razie to tylko kupowałam ciuszki, ale teraz to już zamówiłam dla Alusi pościel i ręczniki, pieluszki tetrowe - może za wcześnie, ale też finansowo nam będzie łatwiej rozłożyć wszystko na kolejne miesiące niż na raz kupić. No i wolałabym gdzieś za miesiąc zrobić wielkie pranie i prasowanie a nie czekać aż będę miała już ciężko stanąć do żelazka :)
Zastanawiam się jeszcze nad śpiworkiem lub kombinezonem na zimę - jak myślisz jaki rozmiar kupić - w końcu termin mamy na zimę...
Ja kupiłam niby 56, ale używany tylko w świetnym stanie za 20zł.. i mam od siostry 62 i jest taki sam jak ten 56 [emoji16] i jeszcze jeden mam 68 też od siostry. Myślę że starczy bo one są spore mimo małego rozmiaru . A jak nie to dokupie jakiś na szybko.

to już nie żarty!
Miałam dzisiaj impre w laboratorium [emoji16] Gluzkoza 75 [emoji16]
Tak straszyli wszyscy , a nie ma się czego 'bać' ..kupiłam cytrynowa i smakuje jak oranżada , a nawet czas leci szybko. Jeszcze 15min, ostatnie pobranie i do domu na kawusie [emoji16]

Ja kupiłam niby 56, ale używany tylko w świetnym stanie za 20zł.. i mam od siostry 62 i jest taki sam jak ten 56 [emoji16] i jeszcze jeden mam 68 też od siostry. Myślę że starczy bo one są spore mimo małego rozmiaru . A jak nie to dokupie jakiś na szybko.
ło matko ja upatrzyłam sobie jeden i myślę, że 56 nie będę kupowałą wcale tylko od razu 62, a większy jak podrośnie, bo ja mam termin na luty, to jak się urodzi o czasie i w typowym rozmiarze, to już chyba w marcu na koniec to będziemy chodzić bez śpiworka na sacerek tylko z kocykiem, chyba ze zima nas przetrzyma.... A może mniejszy kupić używany hmmmm.... muszę poszukać - w sumie te malutkie ciuszki to są niezniszczone...

Ostatnia edycja:
ło matko ja upatrzyłam sobie jeden i myślę, że 56 nie będę kupowałą wcale tylko od razu 62, a większy jak podrośnie, bo ja mam termin na luty, to jak się urodzi o czasie i w typowym rozmiarze, to już chyba w marcu na koniec to będziemy chodzić bez śpiworka na sacerek tylko z kocykiem, chyba ze zima nas przetrzyma.... A może mniejszy kupić używany hmmmm.... muszę poszukać - w sumie te malutkie ciuszki to są nie zniszczone...
Ja właśnie dorwałam na FB śliczny za 20zl i aż żal było nie wziąć mimo że 56. To będzie akurat na wyjście ze szpitala , a jak spojrzałam w domu to dokładnie taki jak ten od siostry 62 i bądź tu madrym [emoji16]

reklama
Ja właśnie dorwałam na FB śliczny za 20zl i aż żal było nie wziąć mimo że 56. To będzie akurat na wyjście ze szpitala , a jak spojrzałam w domu to dokładnie taki jak ten od siostry 62 i bądź tu madrym [emoji16]
Kurcze to muszę jechać go obejrzeć ten co upatrzyłam bo bezwzględnie kupuję go tylko nie wiem jaki rozmiar... może jednak 56 kupić - bo one zawsze są trochę większe od innych ciuszków... wrrr...

Do góry