reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Miałam dzisiaj impre w laboratorium [emoji16] Gluzkoza 75 [emoji16]
Tak straszyli wszyscy , a nie ma się czego 'bać' ..kupiłam cytrynowa i smakuje jak oranżada , a nawet czas leci szybko. Jeszcze 15min, ostatnie pobranie i do domu na kawusie [emoji16]
Ja jutro idę na tą samą imprezę [emoji51] [emoji16]

reklama
Hej wam chyba oszaleje po tygodniu inseminacji dostałam anginy i mam antybiotyk któraś z wam albo słyszała o tym takim i co dalej są szanse?

Ja kupiłam niby 56, ale używany tylko w świetnym stanie za 20zł.. i mam od siostry 62 i jest taki sam jak ten 56 [emoji16] i jeszcze jeden mam 68 też od siostry. Myślę że starczy bo one są spore mimo małego rozmiaru . A jak nie to dokupie jakiś na szybko.
Dziewczyny, uważajcie z tymi kombinezonami, bo u nas skończyło się na 6 różnych

Super są , tylko u mnie to już ochłapy zostają jak przychodzę koło 11 . A z rana nie mam zamiaru się przepychać z tymi babciami [emoji23]

Ja pojechałam na drugi dzień. Co prawda byłam w dwóch lidlach bo też już przebrane ale coś wyszukalam co prawda 60 ale też potem się przyda. A chciałam ten niebieski sweterek to nie było

reklama
no to pora na imprę, zakrapianą sokiem pomarańczowym i zakup siatkowych gatek :)
to już nie żarty!
naprawdę ja już zaczynam kompletować wyprawkę, bo na razie to tylko kupowałam ciuszki, ale teraz to już zamówiłam dla Alusi pościel i ręczniki, pieluszki tetrowe - może za wcześnie, ale też finansowo nam będzie łatwiej rozłożyć wszystko na kolejne miesiące niż na raz kupić. No i wolałabym gdzieś za miesiąc zrobić wielkie pranie i prasowanie a nie czekać aż będę miała już ciężko stanąć do żelazka :)
Zastanawiam się jeszcze nad śpiworkiem lub kombinezonem na zimę - jak myślisz jaki rozmiar kupić - w końcu termin mamy na zimę...

Dokladnie tak samo zrobiliśmy juz od dwóch miesięcy powoli wszystko kupujemy żeby rozłożyć koszty bo na raz byłoby nie do ogarniecia. Jutro wózek odbieramy i pozostalo posprzatanie pokoju bo mały remont jeszcze zrobiliśmy i mąż może zaczac składać łóżeczko i komodę z przewijakiem ☺ a ja w listopadzie juz zaczynam prac ciuszki i ukladac no i jeszcze lista do zrobienia tego co nam jeszcze brakuje strasznie ten czas przeleciał pamiętam jak był 8 tc a teraz to już 8 tygodni do terminu

Do góry