reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A powiedzcie mi bo pobolewa mnie pod brzuchem jakby na okres znaczy to coś z waszego doświadczenia?
Ja byłam pewna że dostanę @ , bo tak jak mówię 11 dnia robiłam test i nie wyszedł , do tego piersi i podbrzusze bolały jak na @ , a nawet bardziej niż co miesiąc , ale byłam świecie przekonana, że zaraz dostanę, a tu niespodzianka [emoji6]

reklama
Uważam że jeżeli chodzi o testy to najlepiej je robić 14 dnia jak "Bozia" nakazała [emoji16]Betę z krwi można kilka dni wcześniej. Ale testy to oszukańce [emoji6]
Ten 12dzien to takie minimum z minimum na test. Rzadko komu wyjdzie wcześniej.
Dokładnie, ja wyczytałam, że na dobrą sprawę testu nie trzeba robić. Wystarczy 18 dni podniesionych temperatur (mierzymy cały cykl). I wtedy mozna na pewniaka robic test.
A wczesniej niż 14 dpo to strata pieniedzy.
Moja temperatura w dniu spodziewanej miesiaczki spadla, a nastepnego dnia rano spadla jeszcze bardziej i juz był okres. Progesteron opadł i ją obniżył. Oczywiście jeśli nie ma innego powodu np. gorączki, etc.

Skusiłam się na róż dla mojej Mini - kupiłam w lidlu rajstopki... Żeby tylko się nie okazało, że teraz się w różu zakocham :p

Ja teraz już też po badaniu 3d lekarz powiedział ze śmiało mozemy niebieskie kupować wiec tez w lidlu poszalałam o kupiłam body, spodenki i rajstopki niebieskie :)wcześniej kupowalismy neutralne o maz tez juz zły ze większość to szarości:p
A w lidlu fajne te ciuszki;)

Ja teraz już też po badaniu 3d lekarz powiedział ze śmiało mozemy niebieskie kupować wiec tez w lidlu poszalałam o kupiłam body, spodenki i rajstopki niebieskie :)wcześniej kupowalismy neutralne o maz tez juz zły ze większość to szarości:p
A w lidlu fajne te ciuszki;)
fajne tylko ja byłam dopiero wczoraj to już przebrane, same wielkie zostały... w biedrze też są akurat... ale nic nie kupowałam... ja to mam jeszcze dużo czasu - a przynajmniej tak mi się wydaje... bo ten czas leci jak nie wiem - już 6 miesiąc - kiedy to minęło?

Witam jestem tu nowa jestem po 1 inseminacji niewiem jak wy ale najgorsze to czekanie dziś po 8 dniu zrobiłam test nic niewyszlo trochę się podlamalam
Witamy Cię, to stanowczo za wcześnie kochana - cierpliwości beta jest wytważana dopiero gdzieś około 9-11 dnia po zapłodnieniu, a żeby wyszła na sikańcu to trzeba jeszcze dłużej czekać

reklama
Do góry