redferrari
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Byłyśmy dzisiaj na wizycie. Mam zielone światło na pełne poruszanie sie. Jak się okazało, pani dr trochę nasciemniala z ta szyjka, teraz ma 3.67cm zamknięta i nic na razie nie zapowiada, że się skraca [emoji6] w końcu wyjdę z domu jak normalny człowiek [emoji16][emoji16] niuni nie wazylismy dzisiaj, za dwa tygodnie ale jestem umówiona z panem dr, że jak za dwa tyg będzie plis-minus 4kg to robimy CC. Ogólnie jest mała wiercipięta, nie dała zmierzyć sobie serduszka znaczy tętna [emoji16]
Lubię takie wiadomości!!! [emoji8] [emoji8] [emoji8]Hej. Byłyśmy dzisiaj na wizycie. Mam zielone światło na pełne poruszanie sie. Jak się okazało, pani dr trochę nasciemniala z ta szyjka, teraz ma 3.67cm zamknięta i nic na razie nie zapowiada, że się skraca [emoji6] w końcu wyjdę z domu jak normalny człowiek [emoji16][emoji16] niuni nie wazylismy dzisiaj, za dwa tygodnie ale jestem umówiona z panem dr, że jak za dwa tyg będzie plis-minus 4kg to robimy CC. Ogólnie jest mała wiercipięta, nie dała zmierzyć sobie serduszka znaczy tętna [emoji16]
Olinka a jak Twoj maluszek, pewnie rośnie jak na drożdżach [emoji6] pochwal się [emoji39]Podczytuje Was z doskoku- po takich wiadomościach widać jak ten czas leci - to już końcówka !! Ojej
Zdrówka dla Was !!
Olinka a jak Twoj maluszek, pewnie rośnie jak na drożdżach [emoji6] pochwal się [emoji39]
Hej, miałam 4 iui. Pierwsza w październiku 2016, druga miesiąc później czyli w listopadzie. 3-grudzien. 4-styczen 2017. W lutym przerwa. Marzec 2017 ivf stymulacja, punkcja i transfer swiezaka - nieudany. Do kolejnego drugiego transferu podchodzilam odrazu w kwietniu. I ten z 11 kwietnia 2017 roku okazał się szczęśliwym [emoji173] więc jak widzisz mój organizm nie miał zbyt dużo odpoczynku od leków [emoji6]Hej dziewczyny! U mnie tez niestety sie nie powiodło.. @ w dzien testu mnie dopadła.. na szczescie w pracy nawał i urlop za parę dni więc na szczęście nie miałam czasu jakoś za bardzo o tym myśleć. Moją jedyną nagrodą pocieszenia jest to że będę mogła zimnego piwka na plaży sie napić To było nasze 3cie iui i teraz będziemy podchodzić do in vitro.
Myślicie ze jeden cykl przerwy między iui a in vitro wystarczy? Czy powinnam sobie dłuższa przerwe zrobic? Oczywiście chce zacząć jak najszybciej ale z drugiej strony się zastanawiam czy organizm nie potrzebuje dłuższej przerwy po tych wszystkich zastrzykach, progesteronach i ogólnie stresie.
@Joaszka - ogromne gratulacje! Śliczna Gabi ♡
@Evelevel - ciesze sie ze wszystko wygląda dobrze!!
@Kamaaa - pytalas wczesniej jakie testy przed iui zrobic.. ktoś już wspomniał o badaniach hormonów, mi też HSG robili na drożność jajowodów. Może warto też o to zapytać?
@Artemida90 czemu myślisz że sie nie udało? Nie trać nadziei póki @ nie ma! ♡