reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niestety w ciąży nie jestem. Jeszcze do tego progesteron wyszedl mi 1.0 i tsh 2.309.
Ale nic jeśli wytrzymam z okresem w piątek wizyta u lekarza bo badania przepadly.

Niestety w ciąży nie jestem. Jeszcze do tego progesteron wyszedl mi 1.0 i tsh 2.309.
Ale nic jeśli wytrzymam z okresem w piątek wizyta u lekarza bo badania przepadly.
przykro mi... następnym razem sie uda... TSH się nie przejmuj, miałam wyższe od Ciebie, biorę Euthyrox i jest już dobrze, także głową do góry i jak tu piszą " popraw koronę i walcz dalej o swoje

tulę :(
progesteron wspomagałaś czymś?
tsh jest trochę wysokie na ciąże są różne podejścia ale podobno lepsze poniżej 2 choć część lekarzy mówi, że do 2,5 dobre, ale jak nie udaje się to ja bym ponizej 2 zbiła

@Evelevel, który Progesteron nie wychodzi w badaniach? Nie dupek czasami?
Bo u @Kamaaa nie wygląda to dobrze. Pewnie luteina dopochwowa albo prolutex pójdą w ruch...
@redferrari, dopytalabys o to na "kto po in vitro"? Bo ja sie tam nie chce wtryniać [emoji14]
tak dupek nie wychodzi w krwi - tak piszą dziewczyny, crione też marnie luteina i luinus dobrze

reklama
Do góry