redferrari
Fanka BB :)
mam powiedzmy, że jestem czarownicąOo to masz jakieś tajemne moce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam powiedzmy, że jestem czarownicąOo to masz jakieś tajemne moce
przykro mi... następnym razem sie uda... TSH się nie przejmuj, miałam wyższe od Ciebie, biorę Euthyrox i jest już dobrze, także głową do góry i jak tu piszą " popraw koronę i walcz dalej o swojeNiestety w ciąży nie jestem. Jeszcze do tego progesteron wyszedl mi 1.0 i tsh 2.309.
Ale nic jeśli wytrzymam z okresem w piątek wizyta u lekarza bo badania przepadly.
Super podejscie choć wiem że dziś smutno... to jutro już nowy dzień i nowe szanse ja mam monitoring dopiero 21 bo strasznie długo rosną te moje jajeczkaWalcze w piatek wizyta u lekarza... I walczymy dalej ☺
tulęNiestety w ciąży nie jestem. Jeszcze do tego progesteron wyszedl mi 1.0 i tsh 2.309.
Ale nic jeśli wytrzymam z okresem w piątek wizyta u lekarza bo badania przepadly.
tak dupek nie wychodzi w krwi - tak piszą dziewczyny, crione też marnie luteina i luinus dobrze@Evelevel, który Progesteron nie wychodzi w badaniach? Nie dupek czasami?
Bo u @Kamaaa nie wygląda to dobrze. Pewnie luteina dopochwowa albo prolutex pójdą w ruch...
@redferrari, dopytalabys o to na "kto po in vitro"? Bo ja sie tam nie chce wtryniać [emoji14]
To samo mówi mój gin, dla zajścia i utrzymania ciąży musi być TSH poniżej 2tsh jest trochę wysokie na ciąże są różne podejścia ale podobno lepsze poniżej 2 choć część lekarzy mówi, że do 2,5 dobre, ale jak nie udaje się to ja bym ponizej 2 zbiła