reklama
agatgagat
Fanka BB :)
O rety, to masz dziś dzień pełen wrażeń... Ale najważniejsze, że serducho jest i wszystko dobrze Tak czułam, że nie może być inaczejA babka w rejestracji oczywiscie ze za tydzien nie ma miejsc i dopiero za trzy tygodnie. Co za gmurowaty babsztyl. Jakbym z bólem gardła przyszła, a nie z ciążą.
To jak w końcu z tą wizytą następną? Dopiero za 3 tygodnie?
reqiem
Nie nie. Napisałam na fejsie do mojego ginka i mam przyjść teraz we wtorek rano i mnie przyjmie. Ten wredny babsztyl w rejestaracji mówił, ze za trzy tygodnie dopiero.O rety, to masz dziś dzień pełen wrażeń... Ale najważniejsze, że serducho jest i wszystko dobrze Tak czułam, że nie może być inaczej
To jak w końcu z tą wizytą następną? Dopiero za 3 tygodnie?
Pięknie [emoji173]️[emoji173]️ cieszę się, że maluszek pięknie rośnie [emoji4][emoji4] ja to zawsze mówię, że rozmawialam z lekarzem i kazał przyjść i że w rejestracji mają mnie wcisnąć choćby nie wiem jak [emoji6] zdania lekarza nigdy nie podważyły, raz zapytały czy to prawda to dostały pieprz, że sugerują, że pacjentka kłamie [emoji16][emoji16] od tamtej pory słowem nie wspominają jak mówię, że rozmawiałam z ginem [emoji39]Nie nie. Napisałam na fejsie do mojego ginka i mam przyjść teraz we wtorek rano i mnie przyjmie. Ten wredny babsztyl w rejestaracji mówił, ze za trzy tygodnie dopiero.
@@kochanka328 jak wizyta??@reqiem , @kochanka328 już jesteście po czy jeszcze przed wizytami??
kochanka328
niestety puste jajo albo sama poronie albo za tydz zabieg@@kochanka328 jak wizyta??
kochanka328
gratuluje dzieciątka rosnicje zdrowoNie nie. Napisałam na fejsie do mojego ginka i mam przyjść teraz we wtorek rano i mnie przyjmie. Ten wredny babsztyl w rejestaracji mówił, ze za trzy tygodnie dopiero.
kochanka328
gratuluje dzieciatka zdrowej ciazy umnie niestety tak jak przypuszczałam puste jajo@reqiem , @kochanka328 już jesteście po czy jeszcze przed wizytami??
reqiem
Dziekuje, bardzo mi przykro [emoji853]gratuluje dzieciatka zdrowej ciazy umnie niestety tak jak przypuszczałam puste jajo
reklama
agatgagat
Strasznie mi przykro... Też przez to przechodziłam... Trzymaj się :*niestety puste jajo albo sama poronie albo za tydz zabieg
Podziel się: