Kurcze przykro mi strasznie [emoji852]️[emoji852]️ trzymasz się jakoś? Macie jeszcze mrozaki? Jak beta zaczęła spadać sama, to mam nadzieję, że oczyści się samo. Udało się tym razem zajść, to zobaczysz, następnym razem będzie już serduszko[emoji110][emoji110][emoji110] trzymaj sięniestety puste jajo albo sama poronie albo za tydz zabieg
reklama
Bardzo mi przykro, współczuję. Wiem pewnie łzy same płyną do oczu ale nie poddawajcie się. Chwilę odpoczynku i próbujcie znów. Na pewno się uda!niestety puste jajo albo sama poronie albo za tydz zabieg
kochanka328
Fanka BB :)
mam 3 mrozaczki 2 -3 dniowe i 1 -6 dniowyKurcze przykro mi strasznie [emoji852]️[emoji852]️ trzymasz się jakoś? Macie jeszcze mrozaki? Jak beta zaczęła spadać sama, to mam nadzieję, że oczyści się samo. Udało się tym razem zajść, to zobaczysz, następnym razem będzie już serduszko[emoji110][emoji110][emoji110] trzymaj się
kochanka328
codziennie placze od 30 maja jak lekarka powiedziaa ze zlemam 3 mrozaczki 2 -3 dniowe i 1 -6 dniowy
kochanka328
okropny los pija Ćpaja i dzieci rodza a człowiek długo sie stara udaje sie a pozniej od życia dostaje w mord....e
Wiem, też tak myślałam i do tej pory tak myślę. I jestem w ciąży, dmucham na siebie, uważam na wszystko, oszczędzam się, a jak widzę u siebie na osiedlu laskę w zaawansowanej ciąży, stojąca pod sklepem z fajka i piwem w ręce a obok drugie maleńkie, zaglucone, biegające wśród pijaczków koleżków to mnie szlag trafia. Życie nie jest sprawiedliwe, ale musimy czerpać z niego ile tylko możemy zwłaszcza MY!! Wypłaca się, pouzalaj, napij się z mężem albo znajomymi, można Ci a później popraw koronę i wracaj, masz jeszcze 3 dzieci do wychowania [emoji4][emoji4]okropny los pija Ćpaja i dzieci rodza a człowiek długo sie stara udaje sie a pozniej od życia dostaje w mord....e
kochanka328
będe walczyć napewno o dzidziusiaWiem, też tak myślałam i do tej pory tak myślę. I jestem w ciąży, dmucham na siebie, uważam na wszystko, oszczędzam się, a jak widzę u siebie na osiedlu laskę w zaawansowanej ciąży, stojąca pod sklepem z fajka i piwem w ręce a obok drugie maleńkie, zaglucone, biegające wśród pijaczków koleżków to mnie szlag trafia. Życie nie jest sprawiedliwe, ale musimy czerpać z niego ile tylko możemy zwłaszcza MY!! Wypłaca się, pouzalaj, napij się z mężem albo znajomymi, można Ci a później popraw koronę i wracaj, masz jeszcze 3 dzieci do wychowania [emoji4][emoji4]
reqiem
Pewnie, ze tak! Już to pisałam gdzieś, ale ponoc sie tak zdarza ze pierwsza ciaza jest "pusta" bo organizm nie rozumie, co sie dzieje, nie ogarnia hormonów i nie jest gotowy by rozwijał sie zarodek. W drugiej i kolejnej juz pamiata co i jak i ciaza jest prawidłowa [emoji4] a szczegolnie zdarza sie to własnie przy IUI i Invitro bo dajemy mu to na co on nie jest gotowy na tacy. Takze wazne ze macie mrozaczki i za pare miesiecy bedziesz chodziła brzuchata [emoji8]będe walczyć napewno o dzidziusia
Wiesz co, ja po mojej pierwszej iui robiłam sikańca i wyszedł negatywny a beta wyszła 76. Może zrób bete zanim pójdziesz do lekarza.Zrobiłam dzisiaj rano test i jednak okazuje się że brak miesiączki spowodowane jest chyba lekami, dzisiaj dzwonię do doktorka " co robić?"
reklama
Podziel się: