reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
niestety puste jajo albo sama poronie albo za tydz zabieg :(
Kurcze przykro mi strasznie [emoji852]️[emoji852]️ trzymasz się jakoś? Macie jeszcze mrozaki? Jak beta zaczęła spadać sama, to mam nadzieję, że oczyści się samo. Udało się tym razem zajść, to zobaczysz, następnym razem będzie już serduszko[emoji110][emoji110][emoji110] trzymaj się

reklama
Kurcze przykro mi strasznie [emoji852]️[emoji852]️ trzymasz się jakoś? Macie jeszcze mrozaki? Jak beta zaczęła spadać sama, to mam nadzieję, że oczyści się samo. Udało się tym razem zajść, to zobaczysz, następnym razem będzie już serduszko[emoji110][emoji110][emoji110] trzymaj się
mam 3 mrozaczki 2 -3 dniowe i 1 -6 dniowy

okropny los pija Ćpaja i dzieci rodza a człowiek długo sie stara udaje sie a pozniej od życia dostaje w mord....e
Wiem, też tak myślałam i do tej pory tak myślę. I jestem w ciąży, dmucham na siebie, uważam na wszystko, oszczędzam się, a jak widzę u siebie na osiedlu laskę w zaawansowanej ciąży, stojąca pod sklepem z fajka i piwem w ręce a obok drugie maleńkie, zaglucone, biegające wśród pijaczków koleżków to mnie szlag trafia. Życie nie jest sprawiedliwe, ale musimy czerpać z niego ile tylko możemy zwłaszcza MY!! Wypłaca się, pouzalaj, napij się z mężem albo znajomymi, można Ci a później popraw koronę i wracaj, masz jeszcze 3 dzieci do wychowania [emoji4][emoji4]

Wiem, też tak myślałam i do tej pory tak myślę. I jestem w ciąży, dmucham na siebie, uważam na wszystko, oszczędzam się, a jak widzę u siebie na osiedlu laskę w zaawansowanej ciąży, stojąca pod sklepem z fajka i piwem w ręce a obok drugie maleńkie, zaglucone, biegające wśród pijaczków koleżków to mnie szlag trafia. Życie nie jest sprawiedliwe, ale musimy czerpać z niego ile tylko możemy zwłaszcza MY!! Wypłaca się, pouzalaj, napij się z mężem albo znajomymi, można Ci a później popraw koronę i wracaj, masz jeszcze 3 dzieci do wychowania [emoji4][emoji4]
będe walczyć napewno o dzidziusia

będe walczyć napewno o dzidziusia
Pewnie, ze tak! Już to pisałam gdzieś, ale ponoc sie tak zdarza ze pierwsza ciaza jest "pusta" bo organizm nie rozumie, co sie dzieje, nie ogarnia hormonów i nie jest gotowy by rozwijał sie zarodek. W drugiej i kolejnej juz pamiata co i jak i ciaza jest prawidłowa [emoji4] a szczegolnie zdarza sie to własnie przy IUI i Invitro bo dajemy mu to na co on nie jest gotowy na tacy. Takze wazne ze macie mrozaczki i za pare miesiecy bedziesz chodziła brzuchata [emoji8]

reklama
Do góry