reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
niestety puste jajo albo sama poronie albo za tydz zabieg :(
Kurcze przykro mi strasznie [emoji852]️[emoji852]️ trzymasz się jakoś? Macie jeszcze mrozaki? Jak beta zaczęła spadać sama, to mam nadzieję, że oczyści się samo. Udało się tym razem zajść, to zobaczysz, następnym razem będzie już serduszko[emoji110][emoji110][emoji110] trzymaj się

reklama
Kurcze przykro mi strasznie [emoji852]️[emoji852]️ trzymasz się jakoś? Macie jeszcze mrozaki? Jak beta zaczęła spadać sama, to mam nadzieję, że oczyści się samo. Udało się tym razem zajść, to zobaczysz, następnym razem będzie już serduszko[emoji110][emoji110][emoji110] trzymaj się
mam 3 mrozaczki 2 -3 dniowe i 1 -6 dniowy

okropny los pija Ćpaja i dzieci rodza a człowiek długo sie stara udaje sie a pozniej od życia dostaje w mord....e
Wiem, też tak myślałam i do tej pory tak myślę. I jestem w ciąży, dmucham na siebie, uważam na wszystko, oszczędzam się, a jak widzę u siebie na osiedlu laskę w zaawansowanej ciąży, stojąca pod sklepem z fajka i piwem w ręce a obok drugie maleńkie, zaglucone, biegające wśród pijaczków koleżków to mnie szlag trafia. Życie nie jest sprawiedliwe, ale musimy czerpać z niego ile tylko możemy zwłaszcza MY!! Wypłaca się, pouzalaj, napij się z mężem albo znajomymi, można Ci a później popraw koronę i wracaj, masz jeszcze 3 dzieci do wychowania [emoji4][emoji4]

Wiem, też tak myślałam i do tej pory tak myślę. I jestem w ciąży, dmucham na siebie, uważam na wszystko, oszczędzam się, a jak widzę u siebie na osiedlu laskę w zaawansowanej ciąży, stojąca pod sklepem z fajka i piwem w ręce a obok drugie maleńkie, zaglucone, biegające wśród pijaczków koleżków to mnie szlag trafia. Życie nie jest sprawiedliwe, ale musimy czerpać z niego ile tylko możemy zwłaszcza MY!! Wypłaca się, pouzalaj, napij się z mężem albo znajomymi, można Ci a później popraw koronę i wracaj, masz jeszcze 3 dzieci do wychowania [emoji4][emoji4]
będe walczyć napewno o dzidziusia

będe walczyć napewno o dzidziusia
Pewnie, ze tak! Już to pisałam gdzieś, ale ponoc sie tak zdarza ze pierwsza ciaza jest "pusta" bo organizm nie rozumie, co sie dzieje, nie ogarnia hormonów i nie jest gotowy by rozwijał sie zarodek. W drugiej i kolejnej juz pamiata co i jak i ciaza jest prawidłowa [emoji4] a szczegolnie zdarza sie to własnie przy IUI i Invitro bo dajemy mu to na co on nie jest gotowy na tacy. Takze wazne ze macie mrozaczki i za pare miesiecy bedziesz chodziła brzuchata [emoji8]

reklama
Do góry