reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziękuję. Ale boje się tak samo a może i bardziej jak pierwszym razem. Byle się nie załamać i dalej próbować.
Ostatnio czytałam, ze organizm tak czasami reaguje na pierwsza ciaze bo jeszcze nie wie co i jak i zarodek nie ma dosc hornonow itp zeby sie rozwijac. A w drugiej i kolejnej juz pamieta co ostatnio było nie tak. Szczegolnie to sie zdarza przy IUI bo pomagamy mu zajsc w ciaze. Dajemy te plemniki na tacy, a czasami organizm nie jest gotowy by przyjac ciaze. Takze drugie podejscie zwykle jest udane. Powodzenia! [emoji4]

Ostatnio czytałam, ze organizm tak czasami reaguje na pierwsza ciaze bo jeszcze nie wie co i jak i zarodek nie ma dosc hornonow itp zeby sie rozwijac. A w drugiej i kolejnej juz pamieta co ostatnio było nie tak. Szczegolnie to sie zdarza przy IUI bo pomagamy mu zajsc w ciaze. Dajemy te plemniki na tacy, a czasami organizm nie jest gotowy by przyjac ciaze. Takze drugie podejscie zwykle jest udane. Powodzenia! [emoji4]
Dziękuję za dobre słowa Najgorsze jest to oczekiwanie, niepewność. My kobiety ciągle czekamy aż to maleństwo w końcu się pojawi. Chyba nie umiem już o niczym innym myśleć.

byłam 30 maja i był tylko pecherzyk ciazowy 14mm po invitro
To jak beta Ci spadał, widzę że nie dużo to jak najszybciej skontaktuj się z lekarzem. Beta jest wysoka, trzeba sprawdzić czy coś się tam wydarzyło. Leki bierzesz? Ja bym jak najszybciej poszła do gina na USG dzisiaj jest 5. Który masz dzień po transferze?

reklama
To jak beta Ci spadał, widzę że nie dużo to jak najszybciej skontaktuj się z lekarzem. Beta jest wysoka, trzeba sprawdzić czy coś się tam wydarzyło. Leki bierzesz? Ja bym jak najszybciej poszła do gina na USG dzisiaj jest 5. Który masz dzień po transferze?
transfer miałam 26 kwietnia 2 5 dniowych zarodków jutro mam usg

Do góry