reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Z testem musisz poczekać minimum 14 dni, czyli do dnia dziecka :).
Teraz wynik będzie fałszywy. Mi udało się po drugiej iui, ale wtedy wydawało mi się ze nic z tego nie będzie. Czułam się jakbym miała dostać okres :). Zrobiłam krew po 14 dniach i wyszła ciąża :). Polecam odrobine cierpliwość choć wiem ze to nie łatwe

reklama
Czesc staraczki
W srode 23.05 mialam pierwsza iui. W poniedzialek przed robilam zastrzyk ovitrelle. Troche sie niecierpliwie i przed chwila zrobilam testa. I niestety negatyw. Czy to nie za wczesnie na testowanie? Dodam ze po iui na drugi dzien bylo plamienie i od zabiegu dokucza mi bol jajnika. Czy mam sie nastawiac pozytywnie czy nie ma szans?

Dokladnie za wcześnie na test. Ja zrobiłam 13 dnia wieczorem po iui bo juz do rana wytrzymać nie mogłam. I była lekka kreska a na drugi dzień ciemniejsza i krew tez zbadałam. Wiec jeszcze ciut cierpliwości.

Dzień dobry wszystkim :) Jesteśmy po drugiej wizycie, serducho bije- widziałam na własne oczy, jak u koliberka :) Mała kijanka osiągnęła już wymiar jednego centymetra! Wciąż nie dowierzam, że to dzieje się naprawdę... :) A tu foto, choć ja na nim niewiele więcej widzę niż jasna plama na czarnym tle :p

Załączniki

• _20180529_111330.JPG
    _20180529_111330.JPG
    140,4 KB · Wyświetleń: 81
Doktor oddzwoniła. Nie jest zadowolona z wyniku krwi i obawia się najgorszego. W piątek na 8:20 mam być u niej i zrobi usg ale to będzie tylko potwierdzenie....powiedzieliśmy również o testach i to tylko ja umocniło w przekonaniu.

Dzień dobry wszystkim :) Jesteśmy po drugiej wizycie, serducho bije- widziałam na własne oczy, jak u koliberka :) Mała kijanka osiągnęła już wymiar jednego centymetra! Wciąż nie dowierzam, że to dzieje się naprawdę... :) A tu foto, choć ja na nim niewiele więcej widzę niż jasna plama na czarnym tle :p
Wasz Cud ma już 1cm!!!! Jak to nie widzisz? :p główka na dole, brzuszek, a na górze z prawej pępowina :) Rośnijcie zdrowo! Kiedy kolejna wizyta?

Czesc staraczki
W srode 23.05 mialam pierwsza iui. W poniedzialek przed robilam zastrzyk ovitrelle. Troche sie niecierpliwie i przed chwila zrobilam testa. I niestety negatyw. Czy to nie za wczesnie na testowanie? Dodam ze po iui na drugi dzien bylo plamienie i od zabiegu dokucza mi bol jajnika. Czy mam sie nastawiac pozytywnie czy nie ma szans?
ja też nie mogłam się doczekać. Zrób po 14 dniach i będziesz miała jasność ;)

Doktor oddzwoniła. Nie jest zadowolona z wyniku krwi i obawia się najgorszego. W piątek na 8:20 mam być u niej i zrobi usg ale to będzie tylko potwierdzenie....powiedzieliśmy również o testach i to tylko ja umocniło w przekonaniu.
Kochana, czuję co teraz przeżywasz. Ale pamiętaj, że walka trwa... Nie poddawaj się! Dasz radę!
Zapytaj o poszerzenie diagnostyki, może jakieś badania immunologiczne trzeba? wejdź na wątek "poronienia nawykowe leczenie immunologiczne", tam są skarbnice wiedzy, które na własną rękę robią badania, szukają, pytają, wymieniają się doświadczeniem...
Trzymam kciuki za Ciebie &&&

reklama
Kochana, czuję co teraz przeżywasz. Ale pamiętaj, że walka trwa... Nie poddawaj się! Dasz radę!
Zapytaj o poszerzenie diagnostyki, może jakieś badania immunologiczne trzeba? wejdź na wątek "poronienia nawykowe leczenie immunologiczne", tam są skarbnice wiedzy, które na własną rękę robią badania, szukają, pytają, wymieniają się doświadczeniem...
Trzymam kciuki za Ciebie &&&

W Holandii nie praktykuje się tego. A u mnie głównym problemem jest pcos

Do góry