zuzik85
Fanka BB :)
A myśleliście o in vitro?W Holandii nie praktykuje się tego. A u mnie głównym problemem jest pcos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myśleliście o in vitro?W Holandii nie praktykuje się tego. A u mnie głównym problemem jest pcos
Zuzik jeśli nie jesteś lekarzem albo nie masz wykształcenia w tym kierunku to minęłaś się z powołaniem Dokładnie tak samo tłumaczyła to moja gin. A ja obstawiałam zupełnie odwrotnie, że głowa u góry Następna wizyta za niecałe już 3 tygodnie, 18 czerwca Dostałam już skierowanie na test pappa do zrobienia w 12 tygodniu.Wasz Cud ma już 1cm!!!! Jak to nie widzisz? główka na dole, brzuszek, a na górze z prawej pępowina Rośnijcie zdrowo! Kiedy kolejna wizyta?
Nie nie jestem lekarzem, to po prostu widaćZuzik jeśli nie jesteś lekarzem albo nie masz wykształcenia w tym kierunku to minęłaś się z powołaniem Dokładnie tak samo tłumaczyła to moja gin. A ja obstawiałam zupełnie odwrotnie, że głowa u góry Następna wizyta za niecałe już 3 tygodnie, 18 czerwca Dostałam już skierowanie na test pappa do zrobienia w 12 tygodniu.
Cholera... Tulę :*Dziewczyny właśnie zaczęłam delikatnie plamić wiec do wieczora się rozkręci.
[emoji852]️ Przykro mi :*Dziewczyny właśnie zaczęłam delikatnie plamić wiec do wieczora się rozkręci.
Strasznie mi przykro [emoji17]Dziewczyny właśnie zaczęłam delikatnie plamić wiec do wieczora się rozkręci.
Hej, ja byłam w 5t5d i tez nie bylo widac na poczatku zarodka, dopiero jak Pani Doktor docisneła lekko sonda to ujawnił sie kropek 2.2mm .Nie martw sie, pojdziesz za kilka dni i juz na pewno bedzie dzidziamwitam ja mialam 26 kwietnia criotransfer beta pozytywna i 1 usg było 18 maja byl pecherzyk ciazowy 5,4mm ale dzis tez byłam i jest tez tylko pecherzyk ciazowy 14mm 5 tyd 4 dzien i zarodka nie ma martwie sie bardzo
mam za tydz wizyte kontrolnaHej, ja byłam w 5t5d i tez nie bylo widac na poczatku zarodka, dopiero jak Pani Doktor docisneła lekko sonda to ujawnił sie kropek 2.2mm .Nie martw sie, pojdziesz za kilka dni i juz na pewno bedzie dzidziam