reklama
Ojej A ja tu zaglądam co 5 minut no to czekamy sobie dalejWłaśnie dzwoniłam i nie mogą mi powiedzieć wyniku przez tel (ochrona danych osobowych), na stronie nie można sprawdzać wyników więc pozostaje odbiór osobisty. Mąż je odbierze po pracy ale to po 14, także czekamy nadal
katharina203
Fanka BB :)
Pytalas czy bez upowaznienia mu dadza...Właśnie dzwoniłam i nie mogą mi powiedzieć wyniku przez tel ale oddzwonil do mnie mój doktorek i przekazał wynik beta 314
Szok to chyba najlepsze określenie na to co się dzieje
suuuper !! O kochaa gratulacje! Oby teraz piękny przyrost i trzeba się umawiać na usg ❤ będziesz sprawdzała przyrost ?Właśnie dzwoniłam i nie mogą mi powiedzieć wyniku przez tel ale oddzwonil do mnie mój doktorek i przekazał wynik beta 314
Ale suuuper
Zedytowalam poprzednia wiadomość zamiast napisać nowa. Betę robilam w klinice. Niestety z laboratorium nie mogli mi podać info przez tel. Ale już mój doktor może udzielać takich informacji. Powiedziałam że jeśli doktor dziś jest w kkinice może do mnie zadzwonić i podać wynik. No i zadzwonił
olinkaa_89
Fanka BB :)
Właśnie dzwoniłam i nie mogą mi powiedzieć wyniku przez tel ale oddzwonil do mnie mój doktorek i przekazał wynik beta 314
Gratulacje !!!! [emoji4]
U mnie tez miało być In vitro. Jedna IUI dla formalności i jesienią zeszłego roku miało być in vitro. Czyli IUI bez napinki i myślenie o dalszym leczeniu - które było już zbędne.
Jeszcze raz gratuluje i odpoczywaj teraz jak najwiecej - to jest Twój czas [emoji2]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Kefirek gratulacje spokojnych 9 miesięcy życzę!
Dzieki
Weryfikowalas już betę? Bo chyba dzisiaj mialas to zrobić?
Podziel się: