jadzia715
Fanka BB :)
Taka samaSama widzisz najlepiej czy dzisiaj jest ciemniejsza czy jaśniejsza niż wczoraj?
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka samaSama widzisz najlepiej czy dzisiaj jest ciemniejsza czy jaśniejsza niż wczoraj?
Też nie ma co się nakręcac mi często wychodziła blada kreska a ciąży brak bo potem jest mega rozczarowanieBrzuch boli okresowo więc nie robię sobie nadziei w tamtym cyklu też miałam bladziochy do samej bety i nic z tego więc wolę się miło zaskoczyć lub po prostu że spokojem przyjąć porazke
No właśnie dlatego zostawiam wszystko czasowi jutro wracam do pracy troszkę podzwigam więc się sytuacja wyklaruje na weekendzie [emoji3]Też nie ma co się nakręcac mi często wychodziła blada kreska a ciąży brak bo potem jest mega rozczarowanie
Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom
A daj spokój!! Beta wszystko wyjaśni:-) zastanawiam się nad pójściem w piątek w 12dpo co by się dłużej nie katowaćMi oststnio się spóźnił 6 dni takze wiesz organizm nieobliczalny[emoji23][emoji23][emoji23]
Możesz wyjdzie już [emoji4][emoji4][emoji4]A daj spokój!! Beta wszystko wyjaśni:-) zastanawiam się nad pójściem w piątek w 12dpo co by się dłużej nie katować
Tak chyba zrobięMożesz wyjdzie już [emoji4][emoji4][emoji4]