reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Nie ma co kochana gdybac trzeba czekać na rozwój wydarzeń [emoji4] co ma być to będzie

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Brzuch boli okresowo więc nie robię sobie nadziei w tamtym cyklu też miałam bladziochy do samej bety i nic z tego więc wolę się miło zaskoczyć lub po prostu że spokojem przyjąć porazke

Brzuch boli okresowo więc nie robię sobie nadziei w tamtym cyklu też miałam bladziochy do samej bety i nic z tego więc wolę się miło zaskoczyć lub po prostu że spokojem przyjąć porazke

Też nie ma co się nakręcac mi często wychodziła blada kreska a ciąży brak bo potem jest mega rozczarowanie

Napisane na G3121 w aplikacji Forum BabyBoom

Też nie ma co się nakręcac mi często wychodziła blada kreska a ciąży brak bo potem jest mega rozczarowanie

No właśnie dlatego zostawiam wszystko czasowi jutro wracam do pracy troszkę podzwigam więc się sytuacja wyklaruje na weekendzie [emoji3]

Mi oststnio się spóźnił 6 dni takze wiesz organizm nieobliczalny[emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry