reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Odpowiadam za dziewczyny TAK :-)tu są super ekstra fantastyczne laseczki, zawsze na chłodno podchodzą do tematu a jak się cieszą z dwóch kreseczek to aż miło człowiekowi na sercu każdy sukces każdej dziewczyny to wspólny sukces:-) ja też nie dawno tu dołączyłam jak podchodzilam do pierwszej iui i Ci powiem że dziewczyny zawsze prosto z mostu pisały nie mydla oczu i nie robią zludnych nadzieji są naprawdę fantastyczne mają mega doświadczenie i super podejście do tematu :-) uwaga !!! To forum uzależnia:-):-) wchodzę tu około 20razy dziennie że względu na brak powiadomień o nowych postach :-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "
To super , dzięki bardzo. Przyznam się ze trochę was podczytywałam wcześniej a poza tym kto lepiej zrozumie nas jak nie inna kobieta która się też stara o maleństwo;)

reklama
Ja też tu od niedawna jestem. Mieszkam w Mińsku Mazowieckim i chodzę do Fertimedica w Warszawie ;)

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Ja z Podkarpacia lecze się u prywatnego ale na czerwiec umówiona do.lekarza do Tarnowa D.r Przybycien

A czemu zmieniasz lekarza ? A Ty Jadzia ile iui miałaś robionych ? Wiem że teraz ostatnio miałaś robiony zabieg, 3mam mocno kciuki :)
Zmieniam bo jakoś ma.dziwne leczenie a jest jedynym lekarzem w okolicy który jest od niepłodności...podeszłam drugi i ostatni raz u niego. Jeśli nie wyjdzie to trzeci u niego nie podejdę bo mi kasy szkoda.
D
Nie dziękuję za kciuki póki co tylko cyce bardzo bolą od tego pęknięcia a tak to spoko :-)

Dobranoc :-*:-*

a jak to wykryłaś? Bo ja po inseminacji następnego dnia miałam monitoring czy pękło jajo i nic lekarka nie zauważyła. Dziękuję za odp , wreszcie może się dowiem skąd ten ból
Dzien po inseminacji... Straszny bol... Zginalo mnie w pol... Do laboratorium na estradiol... Wynik... 9500...trudnosci w oddychaniu... Szpital...hiperstymulacja... To u mnie... U ciebie bedzie wsztstko dobrze...

reklama
I jak Ci się tam podoba ? Ile iui miałaś robionych ?
Chodzę do dr Szymańskiej i ufam jej, czuję, że jestem w dobrych rękach. Sama klinika też jest przyjazna. 3 podejścia IUI za mną, to ostatnie udane, ale niestety skończyło się poronieniem... Teraz czekam na wyniki histopatoliczne i z nimi do lekarza. Ciekawa jestem jaki plan na mnie będzie miała moja dr. Ty też Warszawa?

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry